Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

LASP-120417
Rating 

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. Reklamní šňůrka s potiskem dle vlastního návrhu například logo či slogan firmy. Reklamní šňůrka s potiskem má plastovou sponu je zakončena kovovým očkem s otočnou karabinkou. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
LASP-120417
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: hophop003

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Referenca: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Referenca: hour_glass_012

Přesýpací hodiny na míru

Přesýpací hodiny na míru vám vyrobíme v jakémkoli tvaru a barevném provedení. S našimi přesýpacími hodinami na míru budete mít u svých zákazníků zaručeně úspěch.

Referenca: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Referenca: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Referenca: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Referenca: PAAF-120306

Vonítko do auta na zakázku

Vonítko do auta na zakázku je praktický a levný reklamní předmět. Vonítko do auta na zakázku může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Vonítko do auta na zakázku je také velmi lehké. Vontíko do auta na zakázku využijete také doma či v kanceláři.

Referenca: GS-COO-005

Perníčky v dárkovém balení s potiskem

Perníčky v dárkovém balení jsou umístěny v papírové vaničce, která může být opatřena potiskem dle Vašeho zadání. Perníčky v dárkovém balení jsou sladký reklamní dárek pro Vaše zákazníky, klienty a obchodní partnery. Perníčky v dárkovém balení s potiskem nemohou být krokem vedle při propagací Vaší kavárny, restaurace nebo společnosti.

Referenca: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Referenca: sand-timers-017

Ozdobné přesýpací hodiny

Ozdobné přesýpací hodiny se výborně hodí na váš psací stůl. Ozdobné přesýpací hodiny dodáváme v dárkovém balení s krabičkou, abyste s jejich pomocí mohli zákazníkům a obchodním partnerům ukázat, že si jich vážíte.

Referenca: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Referenca: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Referenca: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Referenca: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Referenca: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem.