Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

LASP-120417
Ocjena 

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. Reklamní šňůrka s potiskem dle vlastního návrhu například logo či slogan firmy. Reklamní šňůrka s potiskem má plastovou sponu je zakončena kovovým očkem s otočnou karabinkou. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
LASP-120417
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-CHW-003

Reklamní plastové vizitky s mint pastilkami

Plastové vizitky s mint pastilkami, které budou perfektní reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Plastové vizitky s mint pastilkami osvěží Vaše reklamní eventy. Nechte opatřit plastové vizitky potiskem například kontaktními informacemi nebo logem firmy a získáte osvěžující reklamní dárek pro klienty či obchodní partnery.   

Referenca: LAHT-120413

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

Referenca: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: GS-SLCB-018

Reklamní gumový náramek

Reklamní gumový náramek se skládá z jednotlivých barevných segmentů, které na sebe navazují. Barvy se navzájem nemísí ani se do sebe navzájem nevpíjí. Na zakázku vám reklamní gumové náramky vyrobíme v barevném provedení, které vám bude vyhovovat.

Referenca: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.

Referenca: GS-MC-010

Promo magické kostky s potiskem

Promo magické kostky opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo magické kostky nabízí od devíti po čtyřicet osm malých ploch s různým potiskem. Promo magické kostky jsou perfektní pro propagaci firmy a jejich služeb či produktů. Promo magické kostky v různých velikostech. 

Referenca: GS-TCWP001

Plastové termohrnky s vložitelným potiskem

Plastové reklamnní termohrnky s vložitelným potiskem. Termohrnky s vložitelným potiskem jako originální předmět k propagaci. Plastové termohrnky mají transparentní dvoustěnné tělo a je tedy možné je opatřit vložitelným potiskem dle Vašeho zadání. 

Referenca: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Referenca: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referenca: LASP-120405

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu.