Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

LASP-120417
Értékelés 

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. Reklamní šňůrka s potiskem dle vlastního návrhu například logo či slogan firmy. Reklamní šňůrka s potiskem má plastovou sponu je zakončena kovovým očkem s otočnou karabinkou. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
LASP-120417
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Cikkszám: MOUP081201

Reklamní podložka pod myš

Reklamní podložka pod myš je vyrobena ze peciálního materiálu, ne kterém můžete myší plynule pohybovat. Reklamní podložka pod myš tohoto druhu se nešpiní a lze ji využít jakopropagační předmět.

Cikkszám: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Cikkszám: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Cikkszám: PLPW--120305

Reklamní plastový větrník

Reklamní plastový větrník je perfektní dárek pro zakázníky na veletrhu či výstavě. Reklamní plastový větrník lze vyrobit v jakékoliv barvě a tvaru. Reklamní plastový větrník si též můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy.

Cikkszám: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Cikkszám: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Cikkszám: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Cikkszám: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Cikkszám: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.

Cikkszám: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.