Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

LASP-120417
Hodnotenie 

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. Reklamní šňůrka s potiskem dle vlastního návrhu například logo či slogan firmy. Reklamní šňůrka s potiskem má plastovou sponu je zakončena kovovým očkem s otočnou karabinkou. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
LASP-120417
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Reklamní šňůrka s potiskem

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-DM004

Rohože s logem z kokosového vlákna

Uvědomujeme si důležitost ochrany životního prostředí, a proto Vám nabízíme rohože s logem vyrobené z kokosového vlákna. Tyto rohože s logem jsou na zakázku vyrobeny ze 100% přírodního materiálu  - kokosového vlákna. Rohože z kokosového vlákna navíc skvěle vypadají.

Kód: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Kód: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.

Kód: GS-PC001

Plastové vizitky na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

Kód: GS-BCH-001

Promo skládací lehátko s brandingem

Promo skládací lehátko na zakázku je velice pohodlné najde uplatnění v horských či přímořských střediscích, kavárnách či hotelech u bazénu. Promo skládací lehátko může být na zakázku v jakékoliv barvě a s potiskem. Tato dřevěná skládací lehátka působí luxusním dojmem.

Kód: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Kód: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Kód: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Kód: GS-CDP-003

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je...

Kód: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Kód: GS-COO-001

Karamelové mini sušenky s potiskem

Tyto karamelové mini sušenky jsou lehce pikantní a jsou baleny v hygienickém flow pack obalu, který lze je opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Karamelové mini sušenky v obalu s potiskem například logem firmy, logem hotelu, penzionu či kavárny. Karamelové mini sušenky patří velmi oblíbené reklamní předměty.

Kód: GS-CHOC-016

Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte.