Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikonový náramek a fotografií

GS-SLCB-031
Bewertung 

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem. Silikonové náramky s fotkou  budou pěkným upomínkovým nebo reklamním předmětem. Silikonové náramky s fotku na zakázku jsou také vhodné k propagaci města, muzea, kulturní památky. 

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-SLCB-031
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: hophop004

Sněženka reklamní květinka v plecháčku česká bio eko

Sněženka reklamní květinka  v plecháčku česká bio eko.   Sněženka v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. sněženka v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na sněženky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Sněženka v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Artikel-Nr.: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Artikel-Nr.: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Artikel-Nr.: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Artikel-Nr.: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Artikel-Nr.: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Artikel-Nr.: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Artikel-Nr.: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Artikel-Nr.: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem...