• Out-of-Stock
Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

moneyclip01
Ocjena 

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku.

Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku. Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

Spona na peníze je cílená spíše na mužskou čast populace, s vyššími příjmy se zájmem o trendy.

Přesná kalkulca vždy závisí od požadovaného počtu a složitosti brandingu.

Detalji proizvoda
moneyclip01
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku.

Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-FK005

Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme pěnové plovoucí přívěsky na zakázku z materiálu EVA. Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. Pěnové plovoucí přívěsky v různých barvách, velikostech a tvarech.

Referenca: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Referenca: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Referenca: kaleidoscope005

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka Tento kaleidoskop udělej si sám je idealním dárkem pro děti. Kaleidoskop udělej si sám rozvíjí jejich tvořivost a umožní hravou formou pochopit některé základní principy fyziky. Kaleidoskop pro děti je škola hrou v praxi. Kaleidoskop je dodáván v rozloženém stavu.

Referenca: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Referenca: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Referenca: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...

Referenca: GS-COFF-006

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na bílé víno

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na nožičce na víno jako VIP luxusní dárek. Idealní luxuxsní VIP dárek .  Může být vkusným designovým doplnkem domácnosti nebo i praktickou nádobou. Pokud vaši zákazníci mají styl a chtejí si vychutnat víno z hezkeho pohárku i nacestách určitě ocení tento nerozbitný poharek a jeho luxusní...

Referenca: GS-COFF-005

Reklamní nerezový ocelový mini plecháček šálek na espresso

Reklamní plecháček velmi dobrý poměr vnímané hodnoty vůči ceně. Vhodný na espresso, nebo panaka při kempování, offroad dovolené nebo na lodi. Malý nerezový nerozbitný plecháček by měl patřit mezi Vaší povinnou výbavu. Malý plechový mini hrnek díky svému objemu hravě nahradní i velký panák. Primárně je plecháček určen na espresso, ale může se hodit na...

Referenca: hophop004

Sněženka reklamní květinka v plecháčku česká bio eko

Sněženka reklamní květinka  v plecháčku česká bio eko.   Sněženka v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. sněženka v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na sněženky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Sněženka v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.