• Out-of-Stock
Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

moneyclip01
Hodnotenie 

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku.

Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku. Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

Spona na peníze je cílená spíše na mužskou čast populace, s vyššími příjmy se zájmem o trendy.

Přesná kalkulca vždy závisí od požadovaného počtu a složitosti brandingu.

Detaily produktu
moneyclip01
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku.

Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Kód: bas004

Mýdlová sada

Mýdlová sada ve tvaru růžiček. Hledáte-li romantický dárek, tato mýdlová sada je přesně pro vás! Tato mýdlová sada je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu.

Kód: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.

Kód: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Kód: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Kód: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Kód: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...