• Out-of-Stock
Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

moneyclip01
Rating 

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku.

Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku. Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

Spona na peníze je cílená spíše na mužskou čast populace, s vyššími příjmy se zájmem o trendy.

Přesná kalkulca vždy závisí od požadovaného počtu a složitosti brandingu.

Tehnične lastnosti
moneyclip01
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku

Reklamní spona na peníze s brandingem na zakázku.

Ocelova spona s brandingem na zakazku je levný reklamní předmět s vysokou vnimanou hdonotou který je vnimaný jako luxusní předmět.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Referenca: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Referenca: bas004

Mýdlová sada

Mýdlová sada ve tvaru růžiček. Hledáte-li romantický dárek, tato mýdlová sada je přesně pro vás! Tato mýdlová sada je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu.

Referenca: GS-CDP-003

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je...

Referenca: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Referenca: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Referenca: GS-FK005

Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme pěnové plovoucí přívěsky na zakázku z materiálu EVA. Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. Pěnové plovoucí přívěsky v různých barvách, velikostech a tvarech.

Referenca: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Referenca: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...