Plastové zákaznické karty na zakázku

Plastové zákaznické karty na zakázku

GS-PC005
Ocjena 

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn.  Plastové zákaznické karty Vám na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru, barvě, designu. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-PC005
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Plastové zákaznické karty na zakázku

Plastové zákaznické karty na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-STICKER-007

Vinylové nálepky na zakázku

Naše samolepící vinylové nálepky jsou vodotěsné a jsou vyrobeny z vinylu nejvyšší kvality.Vinylové nálepky nalepíte jednoduše na jakýkoli čistý a hladký povrch, kde vydrží až 7 let.

Referenca: pad-090807

Propagační protiskluzová podložka

Propagační protiskluzová podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší propagační protiskluzové podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Referenca: Button-badge-003

Odznak s logem

Odznak s logem je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Odznak s logem je nepochybně dobrým pomocníkem při různých promo akcích.

Referenca: GS-CHOC-015

Tvarovaná čokoláda zakázková výroba

Zakázková výroba dodá produkt tvarovaná čokoláda díky nejnovějším technologiím v různých tvarech podle Vašeho zadání. Tvarovaná čokoláda a její zakázková výroba zajistí unikátní a originální sladký reklamní nebo upomínkový předmět pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. 

Referenca: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Referenca: GS-MAGST-002

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici se vyrábí pomocí digitální technologie, která integruje dva obrázky, které se pokryjí lenticulární deskou. Jsou vyrobeny z papíru, plastové lenticulární desky a magnetu. Tyto 3D lenticulární reklamní magnetky na lednici děti milují a jsou originální reklamní předmět. 

Referenca: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Referenca: GS-SL004

Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. 

Referenca: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Referenca: mouse_pad_003

Silikonová podložka pod myš

Silikonová podložka pod myš je vyrobena ze silikonu 100% kvality její povrch je potazěn látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Na zakázku vám vyrobíme silikonovou podložku pod myš v jakémkoli tvaru a vytiskneme na ní vaše logo.

Referenca: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.