Plastové zákaznické karty na zakázku

Plastové zákaznické karty na zakázku

GS-PC005
Bewertung 

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn.  Plastové zákaznické karty Vám na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru, barvě, designu. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-PC005
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Plastové zákaznické karty na zakázku

Plastové zákaznické karty na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Artikel-Nr.: GS-SL005

Svítící propagační tkaničky do bot

Originální reklamní předmět svítící propagační tkaničky do bot k propagaci Vaší značky, produktu. Svítící propagační tkaničky do bot jsou chodící reklamou a Vaše logo či značky budou viditelné i ve tmě. Svítící propagační tkaničky do bot jako dárek pro Vaše zákazníky ale i obchodní partnery.

Artikel-Nr.: Badge001

Promo odznak

Tento promo odznak je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Náš promo odznak můžete použít při propagaci výrobků a služeb všeho druhu.

Artikel-Nr.: GS-HRC-005

Reklamní chrániče na opěrku hlavy s potiskem

Chrániče na opěrku hlavy Vám na zakázku dodáme s potiskem dle Vašeho požadavku. Reklamní chrániče na opěrku hlavy patří mezi efektivní kanál k propagaci značky a pokud se rozhodnete jej využít, zajisté zvýšíte povědomí a Vaší značce. 

Artikel-Nr.: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Artikel-Nr.: GS-SL004

Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. 

Artikel-Nr.: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Artikel-Nr.: GS-IDW006

Vstupní identifikační pásky výrobce

Vstupní identifikační pásky může výrobce vyrobit z různých materiálů jako papír, tyvek, vinyl, PVC, polyester, textilie. Záleží na Vašem zadání. Vstupní identifikační pásky přímo od výrobce za skvělé ceny pro Vaší sportovní, společenskou či kulturní akci.

Artikel-Nr.: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Artikel-Nr.: tissue-paper-002

Promo papírové ubrousky

Promo papírové ubrousky dodají každé akci osobní nádech. Na zakázku vám na promo papírové ubrousky vytiskneme logo firmy, výrobku nebo reklamní slogan.

Artikel-Nr.: CCSP-120101

Čistící hadřík potisk

Čistící hadřík potisk na čištění je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Čistící hadřík potisk může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně s brýlemi, telefony či fotoaparáty.

Artikel-Nr.: GS-PC002

Plastové členské karty na zakázku

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. 

Artikel-Nr.: GS-CHOC-020

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání.

Artikel-Nr.: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Artikel-Nr.: car-air-freshener-001

Vůně do auta

Vůně do auta je vyrobena z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Jestli hledáte perfektní a cenově velmi výhodní reklamní předmět, pak je to právě naše vůně do auta.