Plastové zákaznické karty na zakázku

Plastové zákaznické karty na zakázku

GS-PC005
Értékelés 

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn. 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn.  Plastové zákaznické karty Vám na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru, barvě, designu. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-PC005
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Plastové zákaznické karty na zakázku

Plastové zákaznické karty na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plastové zákaznické karty, které jsou velice odolné a trvanlivé. Věnujte svým zákazníkům plastové zákaznické karty a aktivujte jim věrnostní program plný odměn. 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Cikkszám: GS-LLP-005

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

Cikkszám: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Cikkszám: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Cikkszám: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Cikkszám: but02

Butony 3,5

Butony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou butony originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Cikkszám: GS-ICSC-007

Reklamní škrabky na led potištěné

Reklamní škrabky na led potištěné logem, sloganem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vyrobeny v různých barvách z transparetního nebo netransparetního plastu a potištěné například kontaktními údaji Vaší firmy. 

Cikkszám: CCHT-120105

Reklamní hadřík mikrovlákno

Reklamní hadřík z materiálu mikrovlákno, který necháme potisknout na zakázku. Reklamní hadřík mikrovlákno nechte potiskout Vaším firemním logem či sloganem. Reklamní hadřík mikrovlákno je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Cikkszám: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Cikkszám: PAAF-120306

Vonítko do auta na zakázku

Vonítko do auta na zakázku je praktický a levný reklamní předmět. Vonítko do auta na zakázku může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Vonítko do auta na zakázku je také velmi lehké. Vontíko do auta na zakázku využijete také doma či v kanceláři.

Cikkszám: GS-CHW-014

Propagační žvýkačky v blistru výrobce

Žvýkačky v blistru mohou být dalším reklamním produktem na Vaší propagační akci. Navíc jsou žývkačky v blistru přímo od výrobce za skvělé ceny. Žvýkačky v blistru od výrobce jako propagační předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery.

Cikkszám: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Cikkszám: CCHT-120102

Čistící hadřík na zakázku

Čistící hadřík Vám vyrobíme na zakázku. Na zakázku si můžete nechat na čistící hadřík natisknout firemní logo či slogan. Čistící hadřík na zakázku je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.