Přívěsek na mobilní telefon - čokoláda

Přívěsek na mobilní telefon - čokoláda

PCH081211
Bewertung 

Přívěsek na mobilní telefon v podobě čokolády zaručeně upoutá pozornost. Na zakázku vám na přívěsek na mobilní telefon v podobě čokolády vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Přívěsek na mobilní telefon v podobě čokolády zaručeně upoutá pozornost. Na zakázku vám na přívěsek na mobilní telefon v podobě čokolády vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. Objednejte si přívěsek na mobilní telefon - čokoláda a propagujte díky němu svou značku. Přívěsek na mobilní telefon - čokoládu dodáváme v různých tvarech.

Artikeldetails
PCH081211
300
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Přívěsek na mobilní telefon - čokoláda

Přívěsek na mobilní telefon - čokoláda

Přívěsek na mobilní telefon v podobě čokolády zaručeně upoutá pozornost. Na zakázku vám na přívěsek na mobilní telefon v podobě čokolády vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: PCH081216

Přívěsek na mobilní telefon - slanina

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru slaniny je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - slanina je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Artikel-Nr.: 4OS0030

Přívěsek Číňanka velká šibalka

Přívěsek Číňanka velká šibalka - přívěsek s motivem malé Číňanky. Přívěsek Číňanka velká šibalka je z odolného plastu s kroužkem na klíče. Tento přívěsek Číňanka velká šibalka se hodí k ozdobení mobilu nebo klíčů.

Artikel-Nr.: mos030

Šňůrky k mobilům

Šňůrky k mobilům v různých provedeních. Šňůrky k mobilům jsou veliké akorát pro zachycení mobilu na zápěstí. Vyzkoušejte šňůrky k mobilům pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Artikel-Nr.: mos043

Dárkové přívěsky na mobilní telefony

Dárkové přívěsky na mobilní telefony jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Dárkové přívěsky na mobilní telefonydodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Artikel-Nr.: mos025

Promo plastové šňůrky na mobilní telefony

Promo plastové šňůrky na mobilní telefony jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Promo plastové šňůrky na mobilní telefony dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Artikel-Nr.: mos023

Plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku

Plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku jsou díky svému stylovému designu jsou nejlepším příslušenstvím pro mobilní telefony nebo jiné digitální příástroje. Věnujte svým zákazníkům plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku a ukažte jim, že si jich vážíte.

Artikel-Nr.: 4OS0018

Roller

Tento barevný roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Artikel-Nr.: keyr002

Přívěsky na klíče

Přívěsky na klíče ve tvaru botičky skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsky na klíče jsou z odolného plastu. Naše přívěsky na klíče jsou za nejvýhodnější ceny.

Artikel-Nr.: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Artikel-Nr.: mos048

Přívěsky na mobilní telefony s logem

Přívěsky na mobilní telefony s logem jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Přívěsky na mobilní telefony s logem dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Artikel-Nr.: P4

Roller oboustranný - černý

Tento roller oboustranný v černém provedení působí velmi stylově. Tento černý oboustranný roller je vhodný k připevnění permanentky. Černý oboustranný roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Artikel-Nr.: PCH081228

Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru grilovaného kuřete je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.