Plyšový mazlíček

Plyšový mazlíček

toy032
Bewertung 

Měkoučký plyšový mazlíček je vhodný jako dárek pro přátele nebo rodinu. Může dětem nebo i vám dělat radost v posteli nebo i na pohovce.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Měkoučký plyšový mazlíček je vhodný jako dárek pro přátele nebo rodinu. Může dětem nebo i vám dělat radost v posteli nebo i na pohovce.

Artikeldetails
toy032
1000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Plyšový mazlíček

Plyšový mazlíček

Měkoučký plyšový mazlíček je vhodný jako dárek pro přátele nebo rodinu. Může dětem nebo i vám dělat radost v posteli nebo i na pohovce.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: toy022

Smrtka

Tato hračka - smrtka slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku - smrtku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: hipp02

Plyšák

Tento roztomilý plyšák slouží jako přívěsek na klíče. Toto plyšové zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšáků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: toy038

Plyšový dino

Tento roztomilý světle žlutý plyšový Dinosaurus je skvělou hračkou pro malé děti z velmi příjemného materiálu za rozumnou cenu.

Artikel-Nr.: toy00046

Plyšový magnet na lednici

Plyšový magnet na lednici je jak milá, tak užitečná pozornost například pro své kolegy nebo známé. Uvítáte ho jak k přichycení dopisu nebo jen na ozdobu. Pokud byste si přáli, je možné na plyšový magnet umístit logo či značku.

Artikel-Nr.: toy030

Plyšový psík

Náš plyšový psík je vhodný jako dárek k svátku, narozeninám či k vánocům. Nabízíme vám tedy luxusní plyšovou hračku vynikající kvality a skvělé ceny.

Artikel-Nr.: toy00056

Opičák

Tento roztomilý plyšový opičák slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto opičáka můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru opičáka? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: toy019

Roztomilý králíček s mašlí

Je to roztomilý králíček modré barvy s mašlí, který se líbí především holčičkám právě pro svou žlutou mašli na krku. Tohoto roztomilého králíčka s mašlí můžete použít jako dárek, ale i jen jako dekoraci.

Artikel-Nr.: toy00058

Opice

Tato roztomilá plyšová opice slouží jako přívěsek na klíče. Tuto opici můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru opice? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: hipp07

Plyšový hroch

Tento roztomilý plyšový hroch zaujme a rozveselí. Tohoto hrocha můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrochů? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: td-2

Hračka plyšová - slon

Tato plyšová hračka - slon je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto plyšovou hračku - slona můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru slona? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: toy00053

Slunce

Toto malá klíčenka ve tvaru slunce je doplňkem, který vykouzlí úsměv na Vašich rtech. Tento přívěsek ve tvaru slunce můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru slunce? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: toy003

Přívěsek pes

Tento roztomilý plyšový pes slouží jako přívěsek na klíče. Tento přívěsek ve tvaru psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru psa? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Artikel-Nr.: toy037

Plyšový medvěd v námořnickém

Plyšového medvěda v námořnickém máme ve dvou barevných variantách a to světle hnědé a šedé barvy. Oba plyšoví medvědi mají pruhovaná trika a čepici. Mohou být vhodným dárkem pro přátele při výjimečných příležitostech.