Firemní lízátka v ploché krabičce s potiskem

Firemní lízátka v ploché krabičce s potiskem

GS-LLP-010
Bewertung 

Firemní lízátka jsou balena v ploché krabičce, kterou opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Firemní lízátka v ploché krabičce s potiskem budou efektivní předmět ve Vaší promo kampani, propagující firmu, město, značku či produkt. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Firemní lízátka jsou balena v ploché krabičce, kterou opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Firemní lízátka v ploché krabičce s potiskem budou efektivní předmět ve Vaší promo kampani, propagující firmu, město, značku či produkt.  Tato lízátka v ploché krabičce s potiskem jsou vhodná také jako dárek na sportovní či firemní akce, ale využijete je i na svých propagačních akcích.

Min. objednávka: 1000ks/druh
Rozměry: 66x77x10mm
Příchutě: ovoce, kola
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-LLP-010
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Firemní lízátka v ploché krabičce s potiskem

Firemní lízátka v ploché krabičce s potiskem

Firemní lízátka jsou balena v ploché krabičce, kterou opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Firemní lízátka v ploché krabičce s potiskem budou efektivní předmět ve Vaší promo kampani, propagující firmu, město, značku či produkt. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Artikel-Nr.: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Artikel-Nr.: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...

Artikel-Nr.: PAAF-120304

Auto parfém na zakázku

Auto parfém na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru,  barvě a vůni. Auto parfém může být na zakázku potištěn logem či sloganem firmy. Auto parfém na zakázku je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně.

Artikel-Nr.: GS-FK004

Plovoucí klíčenky s potiskem

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí klíčenky s potiskem loga, značky, sloganu. Plovoucí klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamních předmětem. Nechte si vyrobit originální reklamní předmět v podobě plovoucí klíčenky a navíc s vlastním potiskem. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Artikel-Nr.: pad-090805

Reklamní protiskluzová podložka

Naše reklamní protiskluzová podložka je vyrobena z kvalitní gumy. Není magnetická a je odolná proti změnám teplot. Na zakázku vám vyrobíme protiskluzovou podložku s logem v jakémkoli tvaru, velikosti či barevném provedení.

Artikel-Nr.: Badge001

Promo odznak

Tento promo odznak je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Náš promo odznak můžete použít při propagaci výrobků a služeb všeho druhu.

Artikel-Nr.: cdc001

Čistič na CD

Tento neabrazivní čistič disků CD/DVD z mikrovlákna nepouštějící chloupky bezpečně čistí disky CD, DVD a CD-ROM. Tento čistič na CD dokáže bez poškrábání odstranit prach, špínu a další nečistoty. Máte zájem o objednání těchto čističů na CD?

Artikel-Nr.: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Artikel-Nr.: GS-CHW-001

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Artikel-Nr.: GS-STICKER-010

Nálepka na zakázku

Tato nálepka na zakázku není jako obyčené nálepky, které během jenoho roku popraskají nebo se oloupou. Nálepka na zakázku je vyrobena z vysoce kvalitního vinylu, odolného proti vodě jehož průměrná životnost se pohybuje okolo 6 let.

Artikel-Nr.: GS-SLCB-006

Silikonové náramky na reklamní akce

Silikonové náramky na reklamní akce s potiskem dodáváme v mnoha různých barvách. Silikonové náramky na reklamní akce s potiskem se hojně využívají při různých reklamních akcích, protože jsou cenově dostupné.

Artikel-Nr.: GS-STICKER-005

Propagační nálepka

Propagační nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Propagační nálepky dodáme za výhodné ceny. Naše propagační nálepky drží na všech běžných materiálech a jsou odolné.

Artikel-Nr.: sandglass_010

Propagační přesýpací hodiny

Tyto propagační přesýpací hodiny vyrábíme z plastu. Naše propagační přesýpací hodiny najdou praktické využití jak v kuchyni při vaření, tak při různých společenských hrách.

Artikel-Nr.: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.