Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

GS-SILP-002
Bewertung 

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Tyto promo silikonové náhrdelníky jsou ze 100% silikonu. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

 

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-SILP-002
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: 3DBadge

3D odznak

Kovový 3D odznak se hodí pro veškeré reklamní aktivity vaší firmy. Na kovový 3D odznakvám na zakázku umístíme logo výrobku, který chcete propagovat.

Artikel-Nr.: GS-SLCB-013

Propagační silikonové náramky

Propagační silikonové náramky jsou vyráběny stejným způsobem jako Livestrong náramek. Materiály použité při jeho výrobě jsou gel a silikon. Logo nebo reklamní slogan se do prapagačních silikonových náramků vyráží.

Artikel-Nr.: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Artikel-Nr.: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Artikel-Nr.: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Artikel-Nr.: GS-HP 009

Promo ohřívače rukou s vánočním motivem

Promo ohřívače rukou s motivem Santa Clause nebo jiným vánočním motivem budou perfektní reklamní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. Promo ohřívače rukou s vánočním motivem jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Artikel-Nr.: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Artikel-Nr.: GS-MC-010

Promo magické kostky s potiskem

Promo magické kostky opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo magické kostky nabízí od devíti po čtyřicet osm malých ploch s různým potiskem. Promo magické kostky jsou perfektní pro propagaci firmy a jejich služeb či produktů. Promo magické kostky v různých velikostech. 

Artikel-Nr.: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Artikel-Nr.: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Artikel-Nr.: GS-OT001

Plastové teploměry s potiskem

Reklamní plastové teploměry s potiskem a v barvách na zakázku. Plastové teploměry jsou užitečný ale i originální reklamní předmět. Plastové reklamní teploměry jsou dostupné v mnoha barvách, tvarech a mohou být opatřeny potiskem - logem, značkou, sloganem. 

Artikel-Nr.: GS-HP 008

Reklamní nahřívací polštářky srdce

Reklamní nahřívací polštářky ve tvaru srdce si můžete nechat potisknout logem firmy, kontaktnimi informacemi nebo jinou grafikou. Nahřívací polštářky ve tvaru srdce budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Reklamní nahřívací polštářky srdce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Artikel-Nr.: LAHT-120410

Propagační šňůrka na zakázku

Propagační šňůrka je vyrobena na zakázku. Propagační šňůrka je též potištěna na zakázku a to technologií využívající teplo - termotranfer. Propagační šňůrka na zakázku je opatřena dvěmi kovovými očky na obou koncích s otočnou karabinkou a očkem na mobilní telefon na jedné straně. 

Artikel-Nr.: GS-CHOC-016

Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte.

Artikel-Nr.: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.