Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

GS-OT005
Ocjena 

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku. Hliníkové reklamní teploměry jako dárek pro zákazníky a obchodní partnery.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: hliník

Hmotnost: cca 125g

Rozměry: 8 x 29 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-OT005
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Referenca: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Referenca: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: GS-SL005

Svítící propagační tkaničky do bot

Originální reklamní předmět svítící propagační tkaničky do bot k propagaci Vaší značky, produktu. Svítící propagační tkaničky do bot jsou chodící reklamou a Vaše logo či značky budou viditelné i ve tmě. Svítící propagační tkaničky do bot jako dárek pro Vaše zákazníky ale i obchodní partnery.

Referenca: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Referenca: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Referenca: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Referenca: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. 

Referenca: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Referenca: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Referenca: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Referenca: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.