Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

GS-OT005
Rating 

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku. Hliníkové reklamní teploměry jako dárek pro zákazníky a obchodní partnery.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: hliník

Hmotnost: cca 125g

Rozměry: 8 x 29 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-OT005
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Reference: GS-SLCB-014

Fosforové promo náramky

Fosforové promo náramky jsou velmi oblíbené reklamní předměty hlavně u mladých lidí. Na zakázku vám na fosforové promo náramky vytiskneme reklamní logo nebo slogan.

Reference: GS-COO-001

Karamelové mini sušenky s potiskem

Tyto karamelové mini sušenky jsou lehce pikantní a jsou baleny v hygienickém flow pack obalu, který lze je opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Karamelové mini sušenky v obalu s potiskem například logem firmy, logem hotelu, penzionu či kavárny. Karamelové mini sušenky patří velmi oblíbené reklamní předměty.

Reference: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Reference: GS-COO-003

Promo perníčky ve flow pack s potiskem

Promo perníčky baleny jednotlivě v hygienickém flow pack obalu, který může být v různých barvách a opatřen potiskem dle Vašeho zadání. Plněné promo perníčky s cukrovou polevou ve flow pack obalu s logem firmy, erbem města nebo jiným potiskem. Promo perníčky s potiskem budou chutným doplňkem ke kávě nebo čaji pro Vaše klienty, zákazníky.

Reference: GS-MC-004

Reklamní kouzelný mnohoúhelník s potiskem

Reklamní kouzelný mnohoúhelník opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní předmět, který bude prezentovat například služby společnosti, kontaktní informace, Vaše produkty či zaměstnance. Kouzelný mnohoúhelník s potiskem je perfetkní reklamní předmět pro Vaše obchodní klienty nebo zákazníky.

Reference: Button-badge-006

Kulatý odznak

Tento druh kulatých odznaků je potištěn krásnými obrázky z kreslených seriálů, a proto jsou vhodné jako dárek pro děti. Uvítáme, když nám zašlete svůj obrázek, abychom mohli vyrobit originální kulatý odznak podle vašich přestav.

Reference: GS-PC001

Plastové vizitky na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

Reference: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Reference: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Reference: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Reference: GS-ICSC-006

Reklamní škrabky na led s rukavicí

Reklamní škrabky na led s rukavicí, která je vybavena teplou fleecovou vložkou. Tyto reklamní škrabky na led s rukavicí lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní škrabky na led s rukavicí ochrání přes studeným ledem a sněhem. 

Reference: GS-BCH-003

Reklamní skládací sedátko potištěné

Potištěné reklamní skládací plážové sedátko je velice praktické a oblíbené. Reklamní skládací sedátko může být na zakázku potištěné dle Vašeho zadání. Toto skládací sedátko najde uplatnění v létě i zimě a bude patřit mezi velmi populární a trendy promo. 

Reference: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.