Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

GS-OT005
Bewertung 

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku. Hliníkové reklamní teploměry jako dárek pro zákazníky a obchodní partnery.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: hliník

Hmotnost: cca 125g

Rozměry: 8 x 29 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-OT005
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Hliníkové reklamní teploměry na zakázku

Reklamní hliníkové teploměry pro celoroční propagaci firmy bez ohledu na počasí. Reklamní hliníkové teploměry pro Vás na zakázku necháme vyrobit s logem a Vy tak můžete originální propagovat svou značku.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: Button-badge-005

Odznak - jmenovka

Odznak - jmenovka je relativně levný poutač pozornosti. Uvidíte, že náš odznak - jmenovka je perfektním firemním dárkem.

Artikel-Nr.: GS-FK011

Plovoucí přívěsky s logem na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí přívěsky s logem Vaší firmy či sloganem. Plovoucí přívěsky na zakázku nejen s logem firmy ale také v libovolné barvě, velikosti a tvaru. Plovoucí přívěsky na zakázku s logem jsou originální reklamní předmět.

Artikel-Nr.: CCHT-120103

Reklamní čistící hadřík

Reklamní čistící hadřík je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní čistící hadřík může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Artikel-Nr.: GS-MAGST-004

Promo akrylátové magnetky na lednici

Tyto promo akrylátové magnetky na lednici jsou na zakázku vyrobeny i s teploměrem. Obrázek Austrálie je vytištěn na vysoce kvalitní křídový papír ve fotografické kvalitě, který je zapuštěn do akrylátu. Celá akrylátová mangetka na lednici pak má magnet na zadní straně.

Artikel-Nr.: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Artikel-Nr.: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Artikel-Nr.: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Artikel-Nr.: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Artikel-Nr.: GS-HP 004

Reklamní nahřívací polštářky klíčenka

Nahřívací reklamní polštářky mohou být například ve tvaru srdce, které má kroužek pro připnutí na klíče a slouží tak jako reklamní klíčenka. Nahřívací polštářky klíčenka jako originální reklamní předmět., který budou mít Vaši zakázníci stále při sobě.   

Artikel-Nr.: GS-HP 002

Reklamní zahřívací polštářky s potiskem

Reklamní zahřívací polštářky mohou být ve tvaru vánočního stromku a také je můžeme opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní zahřívací polštářky s potiskem jako hřejivý dárek pro zákazníky především v zimním chladném období. 

Artikel-Nr.: GS-FK014

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.

Artikel-Nr.: GS-SILP-008

Promo silikonový náramek s hodinkami

Promo silikonový náramek s hodinkami je naprostou reklamní novinkou. Je vyroben ze 100% silikonu. Promo silikonový náramek s hodinkami je vodotěsný. Při různých sportovních aktivitách jej nemusíte odkládat.

Artikel-Nr.: lighter003

Propagační zapalovač

Tyto stříbrné propagační zapalovače vysoké kvality jsou vyrobeny z mědi. Propagační stříbrné zapalovače nabízíme v různých velikostech.