Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

GS-SLC001
Ocjena 

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky vyrobíme dle Vašeho návrhu s potiskem, ražbou či reliéfem v různých velikostech a tvarech.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: silikon

Potisk: sítotisk, ražba, reliér (nebo na zakázku)

Rozměry: 1.5x3.5cm (nebo na zakázku)

Balení: baleno jednotlivě v blistru, sáčku, na kartonu s vlastním potiskem (nebo na zakázku)

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-SLC001
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-SL001

Reklamní tkaničky s potiskem

Reklamní tkaničky do bot s potiskem jsou perfektním příkladem moderní reklamy. Reklamní tkaničky do bot s vlastním potiskem například logem, značkou nebo názvem produktu. Reklamní tkaničky s potiskem dle Vašeho zadání.

Referenca: GS-MC-010

Promo magické kostky s potiskem

Promo magické kostky opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo magické kostky nabízí od devíti po čtyřicet osm malých ploch s různým potiskem. Promo magické kostky jsou perfektní pro propagaci firmy a jejich služeb či produktů. Promo magické kostky v různých velikostech. 

Referenca: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Referenca: GS-IP 001

Chladivé termopolštářky s potiskem

Chladivé termopolštářky s potiskem dle Vašeho zadání jako například logo firmy, značka, název produktu nebo jiný design. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou skvělé k propagaci Vaší společnosti. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou vyrobeny z kvalitního PVC a jsou netoxické a vyhovují předpisům CE.

Referenca: GS-LLP-004

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

Referenca: odz07pse

Odznak

Vyzkoušejte odznak pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznak je vyroben z mědi. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ.

Referenca: GS-MAGST-002

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici se vyrábí pomocí digitální technologie, která integruje dva obrázky, které se pokryjí lenticulární deskou. Jsou vyrobeny z papíru, plastové lenticulární desky a magnetu. Tyto 3D lenticulární reklamní magnetky na lednici děti milují a jsou originální reklamní předmět. 

Referenca: GS-OT003

Plechové teploměry na zakázku

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci. 

Referenca: GS-FK012

Reklamní pěnové klíčenky

Jsme výrobce pro předmět reklamní pěnové klíčenky. Pěnové klíčenky z materiálu EVA jsou originální reklamní předmět, který ocení zákazníci i obchodní partneři. Pěnové klíčenky jsou lehké a nenákladné na výrobu. Reklamní pěnové klíčenky na zakázku dle Vašeho zadání. 

Referenca: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Referenca: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.