Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

GS-SLC001
Rating 

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky vyrobíme dle Vašeho návrhu s potiskem, ražbou či reliéfem v různých velikostech a tvarech.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: silikon

Potisk: sítotisk, ražba, reliér (nebo na zakázku)

Rozměry: 1.5x3.5cm (nebo na zakázku)

Balení: baleno jednotlivě v blistru, sáčku, na kartonu s vlastním potiskem (nebo na zakázku)

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-SLC001
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: PAAF-120301

Propagační vůně do auta

Propagační vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naší propagační vůní do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vůně do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Reference: GS-IP 001

Chladivé termopolštářky s potiskem

Chladivé termopolštářky s potiskem dle Vašeho zadání jako například logo firmy, značka, název produktu nebo jiný design. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou skvělé k propagaci Vaší společnosti. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou vyrobeny z kvalitního PVC a jsou netoxické a vyhovují předpisům CE.

Reference: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Reference: GS-SILP-002

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Reference: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Reference: GS-SLC003

Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku

Propagujte se originálně pomocí reklamní ozdoby na tkaničky, kterou pro Vás na zakázku vyrobíme ze silikonu, PVC, kovu a různým potiskem, ve 3D nebo 2D designu. Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku k propagaci značky jsou jistě efektivním prostředkem.

Reference: PAAF-120302

Osvěžovač do auta potisk

Osvěžovač do auta může mít potisk logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta potisk je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta potisk lze využít v kanceláři nebo doma.

Reference: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Reference: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Reference: GS-PC006

Dárkové plastové karty na zakázku

Dárkové plastové karty Vám vyrobíme na zakázku dle Vašeho zadání. Dárkové plastové karty matné, lesklé, s ražbou, s potiskem v metalických barvách a mnoho dalších designů je k dispozici. Dárkové plastové karty od výrobce za skvělé ceny.

Reference: GS-CHW-002

Mentolové pastilky v plastovém reklamním kolečku

Mentolové pastilky v plastovém reklamním kolečku, které pro Vás na zakázku necháme vyrobit například firemním potiskem, například kontaktními informacemi, logem firmy. Mentolové pastilky v plastovém kolečku budou báječným reklamním dárkem pro Vaše klienty.   

Reference: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Reference: tissue-paper-002

Promo papírové ubrousky

Promo papírové ubrousky dodají každé akci osobní nádech. Na zakázku vám na promo papírové ubrousky vytiskneme logo firmy, výrobku nebo reklamní slogan.

Reference: GS-DM004

Rohože s logem z kokosového vlákna

Uvědomujeme si důležitost ochrany životního prostředí, a proto Vám nabízíme rohože s logem vyrobené z kokosového vlákna. Tyto rohože s logem jsou na zakázku vyrobeny ze 100% přírodního materiálu  - kokosového vlákna. Rohože z kokosového vlákna navíc skvěle vypadají.