Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové
  • Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

GS-SLC001
Ocena 

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky vyrobíme dle Vašeho návrhu s potiskem, ražbou či reliéfem v různých velikostech a tvarech.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: silikon

Potisk: sítotisk, ražba, reliér (nebo na zakázku)

Rozměry: 1.5x3.5cm (nebo na zakázku)

Balení: baleno jednotlivě v blistru, sáčku, na kartonu s vlastním potiskem (nebo na zakázku)

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-SLC001
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní ozdoby na tkaničky silikonové

Reklamní silikonové ozdoby na tkaničky k propagaci jsou vhodné s propagaci značky. Reklamní silikonové ozdoba na tkaničky jsou levným dárkovým předmětem, který ocení zákazníci o obchodní parnteři. 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: GS-STICKER-006

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

Indeks: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Indeks: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Indeks: GS-MC-016

Marka:

Reklamní propisky s bludištěm

Hravé reklamní propisky s bludištěm a kuličkou uvnitř. Pokud chcete zaujmout zajímavým, hravým a poutavým dárkem, zkuste tyto propisky s bludištěm, které lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. 

Indeks: car-air-freshener-001

Vůně do auta

Vůně do auta je vyrobena z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Jestli hledáte perfektní a cenově velmi výhodní reklamní předmět, pak je to právě naše vůně do auta.

Indeks: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Indeks: CCGS-120101

Reklamní semišový čistící hadřík

Semišový reklamní čistící hadřík je vyroben z kvalitního semiše. Semišový reklamní čistící hadřík se zlatým potiskem. Vytvořte luxusní reklamní předmět a nechte si potisknout zlatým či jiným nápisem nebo logem svůj vlastní semišový reklamní čistící hadřík.

Indeks: GS-HP 009

Promo ohřívače rukou s vánočním motivem

Promo ohřívače rukou s motivem Santa Clause nebo jiným vánočním motivem budou perfektní reklamní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. Promo ohřívače rukou s vánočním motivem jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Indeks: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Indeks: mouse_pad_003

Silikonová podložka pod myš

Silikonová podložka pod myš je vyrobena ze silikonu 100% kvality její povrch je potazěn látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Na zakázku vám vyrobíme silikonovou podložku pod myš v jakémkoli tvaru a vytiskneme na ní vaše logo.