Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky

GS-COO-002
Ocjena 

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně. Propagační ovesné sušenky jsou velice zdravé a chutné.

Min. objednávka: 2000ks
Hmotnost: 10g
Rozměry: 100x69mm
Obal: flow pack – transparentní, bílý, metalický, s potiskem
Příchutě:
ovesné sušenky
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE



Detalji proizvoda
GS-COO-002
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Referenca: GS-PC006

Dárkové plastové karty na zakázku

Dárkové plastové karty Vám vyrobíme na zakázku dle Vašeho zadání. Dárkové plastové karty matné, lesklé, s ražbou, s potiskem v metalických barvách a mnoho dalších designů je k dispozici. Dárkové plastové karty od výrobce za skvělé ceny.

Referenca: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referenca: LAHT-120410

Propagační šňůrka na zakázku

Propagační šňůrka je vyrobena na zakázku. Propagační šňůrka je též potištěna na zakázku a to technologií využívající teplo - termotranfer. Propagační šňůrka na zakázku je opatřena dvěmi kovovými očky na obou koncích s otočnou karabinkou a očkem na mobilní telefon na jedné straně. 

Referenca: GS-CHW-001

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Referenca: GS-PC003

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

Referenca: GS-IP 006

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

Referenca: GS-SILP-002

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: but02

Butony 3,5

Butony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou butony originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Referenca: GS-CHOC-014

Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem

Čokoládový text v dřevěné krabičce opatříme s potiskem například logem, značkou, názvem produktu nebo jiným sdělením. Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem je skvěle vypadající, kvalitní dárek pro Vaše zákazníky a obchodní partnery, kterým vyjádříte jak si vážíte spolupráce.

Referenca: GS-CHW-003

Reklamní plastové vizitky s mint pastilkami

Plastové vizitky s mint pastilkami, které budou perfektní reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Plastové vizitky s mint pastilkami osvěží Vaše reklamní eventy. Nechte opatřit plastové vizitky potiskem například kontaktními informacemi nebo logem firmy a získáte osvěžující reklamní dárek pro klienty či obchodní partnery.   

Referenca: LASP-120405

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu.