Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky

GS-COO-002
Rating 

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně. Propagační ovesné sušenky jsou velice zdravé a chutné.

Min. objednávka: 2000ks
Hmotnost: 10g
Rozměry: 100x69mm
Obal: flow pack – transparentní, bílý, metalický, s potiskem
Příchutě:
ovesné sušenky
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE



Product Details
GS-COO-002
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Reference: GS-MC-016

Brand:

Reklamní propisky s bludištěm

Hravé reklamní propisky s bludištěm a kuličkou uvnitř. Pokud chcete zaujmout zajímavým, hravým a poutavým dárkem, zkuste tyto propisky s bludištěm, které lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. 

Reference: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Reference: 3DBadge

3D odznak

Kovový 3D odznak se hodí pro veškeré reklamní aktivity vaší firmy. Na kovový 3D odznakvám na zakázku umístíme logo výrobku, který chcete propagovat.

Reference: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Reference: GS-CHW-005

Dražé ve flow pack s logem

Dražé či žvýkačky bez cukru ve flow pack s logem podle Vašeho zadání. Dražé dodávaná ve flow pack s Vaším logem nebo jiným potiskem budou perfektním osvěžením na veletrzích či výstavách. Dražé mohou být ve flow pack baleny po 1-2 kusech a jejich obal opatříme Vaším firemním logem nebo například kontaktními informacemi. 

Reference: 4OS0024

Balónky

Tyto balonky nabízíme v různých barvách. Balonky rozptýlí nejen Vaše  ratolesti. Balonky na požádání označíme reklamním textem nebo logem dle Vašeho přání. Neváhejte a objednejte si tyto barevné balonky za příznivé ceny ještě dnes.

Reference: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Reference: GS-COO-001

Karamelové mini sušenky s potiskem

Tyto karamelové mini sušenky jsou lehce pikantní a jsou baleny v hygienickém flow pack obalu, který lze je opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Karamelové mini sušenky v obalu s potiskem například logem firmy, logem hotelu, penzionu či kavárny. Karamelové mini sušenky patří velmi oblíbené reklamní předměty.

Reference: CCHT-120106

Reklamní hadřík s logem

Reklamní hadřík s logem je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní hadřík s logem může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Reference: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.