Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky

GS-COO-002
Hodnotenie 

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně. Propagační ovesné sušenky jsou velice zdravé a chutné.

Min. objednávka: 2000ks
Hmotnost: 10g
Rozměry: 100x69mm
Obal: flow pack – transparentní, bílý, metalický, s potiskem
Příchutě:
ovesné sušenky
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE



Detaily produktu
GS-COO-002
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Kód: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Kód: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Kód: 3DBadge

3D odznak

Kovový 3D odznak se hodí pro veškeré reklamní aktivity vaší firmy. Na kovový 3D odznakvám na zakázku umístíme logo výrobku, který chcete propagovat.

Kód: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Kód: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Kód: Button-badge-006

Kulatý odznak

Tento druh kulatých odznaků je potištěn krásnými obrázky z kreslených seriálů, a proto jsou vhodné jako dárek pro děti. Uvítáme, když nám zašlete svůj obrázek, abychom mohli vyrobit originální kulatý odznak podle vašich přestav.

Kód: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Kód: PAAF-120304

Auto parfém na zakázku

Auto parfém na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru,  barvě a vůni. Auto parfém může být na zakázku potištěn logem či sloganem firmy. Auto parfém na zakázku je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně.

Kód: PAPW--120304

Papírový větrník na zakázku

Papírový větrník necháme vyrobit na zakázku dle Vašeho návrhu. Papírový větrník na zakázku je ideálním dárkem na výstavách a veletrzích. Papírový větrník si můžete na zakázku nechat potisknout logem či sloganem firmy.