Reklamní káva s potiskem

Reklamní káva s potiskem

GS-COFF-001
Ocjena 

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další. Vaše reklamní káva a její balení s potiskem může vypadat například jako na obrázku. Reklamní kávu lze zatavit do sáčků s polopropustnou membránou nebo bez membrány. Sáčky s reklamní kávou opatříme potiskem v podobě etikety dle Vašeho zadání.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE


Detalji proizvoda
GS-COFF-001
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní káva s potiskem

Reklamní káva s potiskem

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.

Referenca: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Referenca: GS-DM002

Firemní rohože na zakázku z PVC

Firemní rohože na zakázku z PVC je možné vyrobit přesně ve tvaru, barvě a velikosti, které Vám vyhovují. Tyto firemní rohože na zakázku z PVC velice dobře čistí obuv a zároveň dobře vypadají. Tyto firemní rohože na zakázku přivítají návštěvu za Vás.

Referenca: GS-MC-010

Promo magické kostky s potiskem

Promo magické kostky opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo magické kostky nabízí od devíti po čtyřicet osm malých ploch s různým potiskem. Promo magické kostky jsou perfektní pro propagaci firmy a jejich služeb či produktů. Promo magické kostky v různých velikostech. 

Referenca: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Referenca: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Referenca: but02-2

Buton 5,6

Button umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude button originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Referenca: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Referenca: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.

Referenca: GS-MAGST-011

Dárkové záložky do knížky magnetické s logem

Dárkové magnetky jako magnetické záložky do knížky, které mohou obepnout stránku knihy, katalogu nebo je můžete prostě jen připnout na leták, vizitku. Školy, knihovny, studovny mohou mít Vaše dárkové magnetky spolu s logem Vaší firmy. Dárkové magnetky jsou originálním dárkem.