Reklamní káva s potiskem

Reklamní káva s potiskem

GS-COFF-001
Bewertung 

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další. Vaše reklamní káva a její balení s potiskem může vypadat například jako na obrázku. Reklamní kávu lze zatavit do sáčků s polopropustnou membránou nebo bez membrány. Sáčky s reklamní kávou opatříme potiskem v podobě etikety dle Vašeho zadání.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE


Artikeldetails
GS-COFF-001
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Reklamní káva s potiskem

Reklamní káva s potiskem

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: GS-HP 002

Reklamní zahřívací polštářky s potiskem

Reklamní zahřívací polštářky mohou být ve tvaru vánočního stromku a také je můžeme opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní zahřívací polštářky s potiskem jako hřejivý dárek pro zákazníky především v zimním chladném období. 

Artikel-Nr.: GS-SLCB-014

Fosforové promo náramky

Fosforové promo náramky jsou velmi oblíbené reklamní předměty hlavně u mladých lidí. Na zakázku vám na fosforové promo náramky vytiskneme reklamní logo nebo slogan.

Artikel-Nr.: GS-COO-003

Promo perníčky ve flow pack s potiskem

Promo perníčky baleny jednotlivě v hygienickém flow pack obalu, který může být v různých barvách a opatřen potiskem dle Vašeho zadání. Plněné promo perníčky s cukrovou polevou ve flow pack obalu s logem firmy, erbem města nebo jiným potiskem. Promo perníčky s potiskem budou chutným doplňkem ke kávě nebo čaji pro Vaše klienty, zákazníky.

Artikel-Nr.: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Artikel-Nr.: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Artikel-Nr.: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Artikel-Nr.: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Artikel-Nr.: GS-SILP-002

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Artikel-Nr.: car-air-freshener-001

Vůně do auta

Vůně do auta je vyrobena z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Jestli hledáte perfektní a cenově velmi výhodní reklamní předmět, pak je to právě naše vůně do auta.

Artikel-Nr.: sandglass_002

Reklamní přesýpací hodiny

Tyto reklamní přesýpací hodiny se stojanem ve tvaru trojúhelníku jsou vyrobeny z nerezové oceli. Reklamní přesýpací hodiny můžete použít jako časovač při vaření.

Artikel-Nr.: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Artikel-Nr.: CCHT-120107

Hadřík z mikrovlákna na zakázku

Hadřík z mikrovlákna na zakázku je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Hadřík z mikrovlákna na zakázku může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.