Reklamní káva s potiskem
  • Reklamní káva s potiskem
  • Reklamní káva s potiskem

Reklamní káva s potiskem

GS-COFF-001
Ocena 

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další. Vaše reklamní káva a její balení s potiskem může vypadat například jako na obrázku. Reklamní kávu lze zatavit do sáčků s polopropustnou membránou nebo bez membrány. Sáčky s reklamní kávou opatříme potiskem v podobě etikety dle Vašeho zadání.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE


Szczegóły produktu
GS-COFF-001
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní káva s potiskem

Reklamní káva s potiskem

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: GS-MC-004

Reklamní kouzelný mnohoúhelník s potiskem

Reklamní kouzelný mnohoúhelník opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní předmět, který bude prezentovat například služby společnosti, kontaktní informace, Vaše produkty či zaměstnance. Kouzelný mnohoúhelník s potiskem je perfetkní reklamní předmět pro Vaše obchodní klienty nebo zákazníky.

Indeks: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Indeks: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Indeks: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Indeks: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Indeks: GS-COO-001

Karamelové mini sušenky s potiskem

Tyto karamelové mini sušenky jsou lehce pikantní a jsou baleny v hygienickém flow pack obalu, který lze je opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Karamelové mini sušenky v obalu s potiskem například logem firmy, logem hotelu, penzionu či kavárny. Karamelové mini sušenky patří velmi oblíbené reklamní předměty.

Indeks: PAAF-120308

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Indeks: GS-SILP-001

Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky

Tyto barevné propagační tvarované silikonové náramky a gumičky mohou být na zakázku v různých barvách, tvarech a velikostech. Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky jsou vyrobeny ze 100 % silikonu a jsou tedy naprosto hypoalergenní a tedy vhodné pro děti. Tvarované silikonové náramky a gumičky se pokaždé vrátí do původního tvaru, když je budete...

Indeks: Button-badge-006

Kulatý odznak

Tento druh kulatých odznaků je potištěn krásnými obrázky z kreslených seriálů, a proto jsou vhodné jako dárek pro děti. Uvítáme, když nám zašlete svůj obrázek, abychom mohli vyrobit originální kulatý odznak podle vašich přestav.

Indeks: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Indeks: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Indeks: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Indeks: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Indeks: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...