Propagační káva s potiskem

Propagační káva s potiskem

GS-COFF-003
Ocjena 

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal obdržíte jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti. V současné době můžete zaznamenat nárůst používání automatických kávovarů na zrnkovou kávu, které najdete v každé kanceláři. Tento trend je zřejmý také v domácnostech. Proto je reklamní káva dárek, který udělá radost a neskončí v koši nebo v prachu šuplíku tak jako mnoho jiných reklamních předmětů. Celkově lze také zaznamenat popularitu a nárůst kávové kultury a všeho co se točí kolem konzumace kávy.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-COFF-003
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Propagační káva s potiskem

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: LASP-120405

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

Referenca: GS-FK005

Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme pěnové plovoucí přívěsky na zakázku z materiálu EVA. Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. Pěnové plovoucí přívěsky v různých barvách, velikostech a tvarech.

Referenca: GS-STICKER-006

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

Referenca: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Referenca: LASP-120412

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Referenca: GS-HRC-004

Hygienické podhlavníky s výšivkou na zakázku

Hygienické podhlavníky lze na zakázku dodat také s výšivkou. Tyto podhlavníky jsou dodávány z tkané polyesterové textilie, která je opatřena výšivkou. Hygienické podhlavníky si najdou široké uplatnění v dopravních prostředcích, na konferencích nebo v kinosálech.  

Referenca: CCGS-120101

Reklamní semišový čistící hadřík

Semišový reklamní čistící hadřík je vyroben z kvalitního semiše. Semišový reklamní čistící hadřík se zlatým potiskem. Vytvořte luxusní reklamní předmět a nechte si potisknout zlatým či jiným nápisem nebo logem svůj vlastní semišový reklamní čistící hadřík.

Referenca: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Referenca: Button-badge-003

Odznak s logem

Odznak s logem je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Odznak s logem je nepochybně dobrým pomocníkem při různých promo akcích.

Referenca: GS-SLC002

Kovové ozdoby na tkaničky na zakázku

Reklamní kovové ozdoby na tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a s logem. Kovové ozdoby na tkaničky jako reklamní dárek pro fanoušky sportovních týmů, členy sportovních klubů, milovníky značek oblečení či pití. Reklamní kovové ozdoby na tkaničky mají opravdu široké možnosti.