Propagační káva s potiskem

Propagační káva s potiskem

GS-COFF-003
Rating 

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal obdržíte jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti. V současné době můžete zaznamenat nárůst používání automatických kávovarů na zrnkovou kávu, které najdete v každé kanceláři. Tento trend je zřejmý také v domácnostech. Proto je reklamní káva dárek, který udělá radost a neskončí v koši nebo v prachu šuplíku tak jako mnoho jiných reklamních předmětů. Celkově lze také zaznamenat popularitu a nárůst kávové kultury a všeho co se točí kolem konzumace kávy.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalii ale produsului
GS-COFF-003
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Propagační káva s potiskem

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: pad-090804

Protiskluzová podložka

Naše protiskluzová podložka je vyrobena z polyutheranu a 100% vyhovuje testům SGS. Na tuto protiskluzovou podložku si ve svém autě můžete bez obav odložit digitální přístroje, sluneční brýle či mince.

Referinta: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referinta: sandglass_003

Nerezové přesýpací hodiny

Nerezové přesýpací hodiny mají jednoduchý a stylový design. Jsou vhodné pro výzdobu vaší kanceláře nebo bytu. Nerezové přesýpací hodiny jsou oblíbeným reklamním předmětem při různých veletrzích, výstavách nebo sportovních akcích.

Referinta: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Referinta: GS-MAGST-002

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici se vyrábí pomocí digitální technologie, která integruje dva obrázky, které se pokryjí lenticulární deskou. Jsou vyrobeny z papíru, plastové lenticulární desky a magnetu. Tyto 3D lenticulární reklamní magnetky na lednici děti milují a jsou originální reklamní předmět. 

Referinta: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Referinta: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Referinta: GS-SILP-006

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.

Referinta: GS-CHW-017

Tic tac v blistr balení s potiskem

Bonbónky mentolové či ovocné tic tac mohou být  v blistrech a zakázku po 18, 24 nebo 36 a v papírové balení s potiskem dle Vašeho zadání. Tic tac v blistru a papírovém balení s Vaším firemním potiskem budou perfektním propagačním předmět ke zviditelnění Vaší značky.