Propagační káva s potiskem

Propagační káva s potiskem

GS-COFF-003
Bewertung 

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal obdržíte jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti. V současné době můžete zaznamenat nárůst používání automatických kávovarů na zrnkovou kávu, které najdete v každé kanceláři. Tento trend je zřejmý také v domácnostech. Proto je reklamní káva dárek, který udělá radost a neskončí v koši nebo v prachu šuplíku tak jako mnoho jiných reklamních předmětů. Celkově lze také zaznamenat popularitu a nárůst kávové kultury a všeho co se točí kolem konzumace kávy.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-COFF-003
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Propagační káva s potiskem

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.

Artikel-Nr.: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Artikel-Nr.: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Artikel-Nr.: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Artikel-Nr.: GS-ICSC-007

Reklamní škrabky na led potištěné

Reklamní škrabky na led potištěné logem, sloganem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vyrobeny v různých barvách z transparetního nebo netransparetního plastu a potištěné například kontaktními údaji Vaší firmy. 

Artikel-Nr.: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.

Artikel-Nr.: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Artikel-Nr.: GS-BCH-001

Promo skládací lehátko s brandingem

Promo skládací lehátko na zakázku je velice pohodlné najde uplatnění v horských či přímořských střediscích, kavárnách či hotelech u bazénu. Promo skládací lehátko může být na zakázku v jakékoliv barvě a s potiskem. Tato dřevěná skládací lehátka působí luxusním dojmem.

Artikel-Nr.: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Artikel-Nr.: PAAF-120301

Propagační vůně do auta

Propagační vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naší propagační vůní do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vůně do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Artikel-Nr.: GS-IP 005

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

Artikel-Nr.: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Artikel-Nr.: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Artikel-Nr.: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci.