Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

GS-MAGST-010
Ocjena 

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru. Dárkové magnetky s poznámkovým bločkem, kdy magnetka i bloček může být na zakázku jakéhokoliv tvaru. Dárkové magnetky mohou být samozřejmě opatřeny potiskem dle Vašeho zadání. Tyto dárkové magnetky s poznámkovým bločkem a malou tužkou jsou velice oblíbený reklamní předmět.

Materiál: papír, laminovaný papír nebo papír zalitý pryskyřicí
Rozměry: 14x10cm a magnet (0.5-1.5mm) (velikost a tvar na zakázku)


CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-MAGST-010
3000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Referenca: GS-CHW-015

Žvýkačky v blistru zakázková výroba

Žvýkačky v blistru, které může zakázková výroba zajistit v balení po 6-ti nebo 12-ti kusech. Žvýkačky v blistru a jejich zakázková výroba s potiskem přesně dle Vašeho zadání. Žvýkačky v blistru můžete rozdávat na své další propagační akci svým zákazníků.

Referenca: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Referenca: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Referenca: GS-FK006

Propagační EVA klíčenky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme propagační EVA klíčenky na zakázku v jakékoliv barvě a velikost, jakémkoliv tvaru a opatříme potiskem loga či sloganem Vaší firmy. Propagační EVA klíčenky na zakázku jsou perfektní a originální reklamní předmět.

Referenca: GS-ICSC-005

Zakázková výroba škrabky na led

Škrabky na led, které může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Tyto škrabky na led navíc zakázková výroba může vybavit například parkovacími hodinami. Zakázková výroba škrabky na led v různých barvách a velikostech zaručí originální reklamní dárek pro Vaše zákazníky.

Referenca: PAAF-120308

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Referenca: car-air-freshener-001

Vůně do auta

Vůně do auta je vyrobena z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Jestli hledáte perfektní a cenově velmi výhodní reklamní předmět, pak je to právě naše vůně do auta.

Referenca: GS-IP 001

Chladivé termopolštářky s potiskem

Chladivé termopolštářky s potiskem dle Vašeho zadání jako například logo firmy, značka, název produktu nebo jiný design. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou skvělé k propagaci Vaší společnosti. Chladivé termopolštářky s potiskem jsou vyrobeny z kvalitního PVC a jsou netoxické a vyhovují předpisům CE.

Referenca: CCHT-120106

Reklamní hadřík s logem

Reklamní hadřík s logem je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní hadřík s logem může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Referenca: GS-STICKER-005

Propagační nálepka

Propagační nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Propagační nálepky dodáme za výhodné ceny. Naše propagační nálepky drží na všech běžných materiálech a jsou odolné.

Referenca: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Referenca: GS-CDP-003

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je...