Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

GS-MAGST-010
Rating 

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru. Dárkové magnetky s poznámkovým bločkem, kdy magnetka i bloček může být na zakázku jakéhokoliv tvaru. Dárkové magnetky mohou být samozřejmě opatřeny potiskem dle Vašeho zadání. Tyto dárkové magnetky s poznámkovým bločkem a malou tužkou jsou velice oblíbený reklamní předmět.

Materiál: papír, laminovaný papír nebo papír zalitý pryskyřicí
Rozměry: 14x10cm a magnet (0.5-1.5mm) (velikost a tvar na zakázku)


CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalii ale produsului
GS-MAGST-010
3000
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: GS-SILP-006

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.

Referinta: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referinta: CCSP-120101

Čistící hadřík potisk

Čistící hadřík potisk na čištění je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Čistící hadřík potisk může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně s brýlemi, telefony či fotoaparáty.

Referinta: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Referinta: PAAF-120306

Vonítko do auta na zakázku

Vonítko do auta na zakázku je praktický a levný reklamní předmět. Vonítko do auta na zakázku může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Vonítko do auta na zakázku je také velmi lehké. Vontíko do auta na zakázku využijete také doma či v kanceláři.

Referinta: GS-CHOC-015

Tvarovaná čokoláda zakázková výroba

Zakázková výroba dodá produkt tvarovaná čokoláda díky nejnovějším technologiím v různých tvarech podle Vašeho zadání. Tvarovaná čokoláda a její zakázková výroba zajistí unikátní a originální sladký reklamní nebo upomínkový předmět pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. 

Referinta: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Referinta: GS-CDP-003

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je...

Referinta: but02-1

Butony 7,6

Buttony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou buttony originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Referinta: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.