Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

GS-MAGST-010
Értékelés 

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru. Dárkové magnetky s poznámkovým bločkem, kdy magnetka i bloček může být na zakázku jakéhokoliv tvaru. Dárkové magnetky mohou být samozřejmě opatřeny potiskem dle Vašeho zadání. Tyto dárkové magnetky s poznámkovým bločkem a malou tužkou jsou velice oblíbený reklamní předmět.

Materiál: papír, laminovaný papír nebo papír zalitý pryskyřicí
Rozměry: 14x10cm a magnet (0.5-1.5mm) (velikost a tvar na zakázku)


CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-MAGST-010
3000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem

Naše zakázková výroba dárkových magnetek s bločkem jsou jako reklamní prostředek velmi výhodné. Zakázkovou výrobu dárkových magnetek s bločkem vyrábíme na míru.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: PLPW--120309

Promo plastový větrník na zakázku

Promo plastový větrník na zakázku dle Vašeho návrhu. Promo plastový větrník bude vyroben na zakázku v jakémkoliv tvaru či barvě.  Promo plastový větrník na zakázku je perfektní reklamní předmět na výstavy či veletrhy. 

Cikkszám: GS-ICSC-003

Reklamní škrabky na led s logem

Reklamní škrabky na led s logem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vybaveny gumovou stěrkou na skla, která je také velice praktická. Reklamní škrabky na led s logem jako skvělé zimní promo pro Vaší firmu.

Cikkszám: but02

Butony 3,5

Butony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou butony originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Cikkszám: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Cikkszám: GS-OT004

Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. 

Cikkszám: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Cikkszám: GS-LLP-008

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Cikkszám: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Cikkszám: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.