3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

GS-MAGST-001
Ocjena 

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odoné a voděodolné. Tyto 3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku můžete snadno přichytit na chladničku nebo jiný kovový povrch. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky na chladničku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat. 3D reklamní magnetky na chladničku jsou nejrozšířenejším reklamním prostředkem. Zákazník si sám zvolí tvar i velikost výrobku.

Velikost a tvar magnetku na zakázku.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-MAGST-001
3000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: cdc001

Čistič na CD

Tento neabrazivní čistič disků CD/DVD z mikrovlákna nepouštějící chloupky bezpečně čistí disky CD, DVD a CD-ROM. Tento čistič na CD dokáže bez poškrábání odstranit prach, špínu a další nečistoty. Máte zájem o objednání těchto čističů na CD?

Referenca: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Referenca: GS-ICSC-003

Reklamní škrabky na led s logem

Reklamní škrabky na led s logem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vybaveny gumovou stěrkou na skla, která je také velice praktická. Reklamní škrabky na led s logem jako skvělé zimní promo pro Vaší firmu.

Referenca: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.

Referenca: GS-HP 009

Promo ohřívače rukou s vánočním motivem

Promo ohřívače rukou s motivem Santa Clause nebo jiným vánočním motivem budou perfektní reklamní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. Promo ohřívače rukou s vánočním motivem jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Referenca: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Referenca: GS-BCH-001

Promo skládací lehátko s brandingem

Promo skládací lehátko na zakázku je velice pohodlné najde uplatnění v horských či přímořských střediscích, kavárnách či hotelech u bazénu. Promo skládací lehátko může být na zakázku v jakékoliv barvě a s potiskem. Tato dřevěná skládací lehátka působí luxusním dojmem.

Referenca: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Referenca: GS-PC006

Dárkové plastové karty na zakázku

Dárkové plastové karty Vám vyrobíme na zakázku dle Vašeho zadání. Dárkové plastové karty matné, lesklé, s ražbou, s potiskem v metalických barvách a mnoho dalších designů je k dispozici. Dárkové plastové karty od výrobce za skvělé ceny.

Referenca: GS-ICSC-006

Reklamní škrabky na led s rukavicí

Reklamní škrabky na led s rukavicí, která je vybavena teplou fleecovou vložkou. Tyto reklamní škrabky na led s rukavicí lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní škrabky na led s rukavicí ochrání přes studeným ledem a sněhem. 

Referenca: GS-OT003

Plechové teploměry na zakázku

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci. 

Referenca: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Referenca: GS-CHOC-011

Reklamní text z čokolády na zakázku

Reklamní text z čokolády na zakázku může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Reklamní text z čokolády může být umístěn v papírové nebo dřevěné krabičce, kterou na zakázku opatříme potiskem dle Vašeho zadání.