3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

GS-MAGST-001
Bewertung 

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odoné a voděodolné. Tyto 3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku můžete snadno přichytit na chladničku nebo jiný kovový povrch. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky na chladničku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat. 3D reklamní magnetky na chladničku jsou nejrozšířenejším reklamním prostředkem. Zákazník si sám zvolí tvar i velikost výrobku.

Velikost a tvar magnetku na zakázku.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-MAGST-001
3000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Artikel-Nr.: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Artikel-Nr.: Button-badge-003

Odznak s logem

Odznak s logem je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Odznak s logem je nepochybně dobrým pomocníkem při různých promo akcích.

Artikel-Nr.: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Artikel-Nr.: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Artikel-Nr.: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Artikel-Nr.: GS-BCH-003

Reklamní skládací sedátko potištěné

Potištěné reklamní skládací plážové sedátko je velice praktické a oblíbené. Reklamní skládací sedátko může být na zakázku potištěné dle Vašeho zadání. Toto skládací sedátko najde uplatnění v létě i zimě a bude patřit mezi velmi populární a trendy promo. 

Artikel-Nr.: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Artikel-Nr.: GS-LLP-002

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Artikel-Nr.: pad-090804

Protiskluzová podložka

Naše protiskluzová podložka je vyrobena z polyutheranu a 100% vyhovuje testům SGS. Na tuto protiskluzovou podložku si ve svém autě můžete bez obav odložit digitální přístroje, sluneční brýle či mince.

Artikel-Nr.: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...

Artikel-Nr.: mouse_pad_003

Silikonová podložka pod myš

Silikonová podložka pod myš je vyrobena ze silikonu 100% kvality její povrch je potazěn látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Na zakázku vám vyrobíme silikonovou podložku pod myš v jakémkoli tvaru a vytiskneme na ní vaše logo.

Artikel-Nr.: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Artikel-Nr.: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.