3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

GS-MAGST-001
Rating 

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odoné a voděodolné. Tyto 3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku můžete snadno přichytit na chladničku nebo jiný kovový povrch. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky na chladničku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat. 3D reklamní magnetky na chladničku jsou nejrozšířenejším reklamním prostředkem. Zákazník si sám zvolí tvar i velikost výrobku.

Velikost a tvar magnetku na zakázku.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-MAGST-001
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-MAGST-011

Dárkové záložky do knížky magnetické s logem

Dárkové magnetky jako magnetické záložky do knížky, které mohou obepnout stránku knihy, katalogu nebo je můžete prostě jen připnout na leták, vizitku. Školy, knihovny, studovny mohou mít Vaše dárkové magnetky spolu s logem Vaší firmy. Dárkové magnetky jsou originálním dárkem.

Reference: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Reference: GS-ICSC-005

Zakázková výroba škrabky na led

Škrabky na led, které může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Tyto škrabky na led navíc zakázková výroba může vybavit například parkovacími hodinami. Zakázková výroba škrabky na led v různých barvách a velikostech zaručí originální reklamní dárek pro Vaše zákazníky.

Reference: GS-HRC-001

Promo podhlavníky na zakázku

Tyto promo podhlavníky na zakázku patří mezi nejlevnější verze. Promo podhlavníky jsou vyrobeny z tenké netrakané textilie a může být na zakázku opatřen tenkým suchým zipem, dvojitou lepící páskou nebo tenkým lankem. Podhlavníky mohou být na zakázku též opatřeny potiskem dle Vašeho požadavku. 

Reference: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Reference: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Reference: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Reference: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Reference: PAAF-120303

Osvěžovač do auta s logem

Osvěžovač do auta může být s logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta s lgoem je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta s lgoem lze využít v kanceláři nebo doma.

Reference: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Reference: GS-SLCB-030

Široké silikonové náramky

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. 

Reference: PAAF-120301

Propagační vůně do auta

Propagační vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naší propagační vůní do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vůně do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Reference: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Reference: Button-badge-002

Odznáček na míru

Odznáček na míru vyrábíme z cínového materiálu. Jakýkoli text nebo obrázek lze vytisknout  na námi nabízený odznáček na míru.