3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

GS-MAGST-001
Rating 

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odoné a voděodolné. Tyto 3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku můžete snadno přichytit na chladničku nebo jiný kovový povrch. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky na chladničku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat. 3D reklamní magnetky na chladničku jsou nejrozšířenejším reklamním prostředkem. Zákazník si sám zvolí tvar i velikost výrobku.

Velikost a tvar magnetku na zakázku.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-MAGST-001
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku

3D reklamní magnetky ze silikonu na lednici na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, které je odolné a voděodolné. Na zakázku vyrobíme 3D reklamní magnetky ze silikonu na zakázku s logem vaší firmy nebo logem výrobku, který chcete propagovat.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Referenca: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Referenca: GS-OT004

Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. 

Referenca: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Referenca: GS-HP 004

Reklamní nahřívací polštářky klíčenka

Nahřívací reklamní polštářky mohou být například ve tvaru srdce, které má kroužek pro připnutí na klíče a slouží tak jako reklamní klíčenka. Nahřívací polštářky klíčenka jako originální reklamní předmět., který budou mít Vaši zakázníci stále při sobě.   

Referenca: GS-ICSC-009

Škrabky na led s brandingem

Škrabky na led je možné opatřit brandingem dle zadání klienta. Škrabky na led s brandingem jako logem, sloganem nebo jinou grafikou. Tyto škrabky na led mohou být také vybaveny užitečným košťátkem, které pomůže odstranit sníh z auta.

Referenca: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Referenca: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Referenca: GS-SLCB-014

Fosforové promo náramky

Fosforové promo náramky jsou velmi oblíbené reklamní předměty hlavně u mladých lidí. Na zakázku vám na fosforové promo náramky vytiskneme reklamní logo nebo slogan.

Referenca: LAWV-120401

Propagační šňůrka na krk

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

Referenca: PAAF-120302

Osvěžovač do auta potisk

Osvěžovač do auta může mít potisk logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta potisk je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta potisk lze využít v kanceláři nebo doma.

Referenca: car-air-freshener-001

Vůně do auta

Vůně do auta je vyrobena z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Jestli hledáte perfektní a cenově velmi výhodní reklamní předmět, pak je to právě naše vůně do auta.

Referenca: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Referenca: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.