Silikonový přívěsek na klíče s logem

Silikonový přívěsek na klíče s logem

GS-SILP-005
Ocjena 

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme. S našimi silikonovými přívěsky na klíče sklidíte při reklamní kampani zaručeně úspěch.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-SILP-005
1000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Silikonový přívěsek na klíče s logem

Silikonový přívěsek na klíče s logem

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Referenca: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Referenca: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Referenca: LAHT-120411

Promo šňůrka na krk

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

Referenca: GS-DM002

Firemní rohože na zakázku z PVC

Firemní rohože na zakázku z PVC je možné vyrobit přesně ve tvaru, barvě a velikosti, které Vám vyhovují. Tyto firemní rohože na zakázku z PVC velice dobře čistí obuv a zároveň dobře vypadají. Tyto firemní rohože na zakázku přivítají návštěvu za Vás.

Referenca: MOUP081201

Reklamní podložka pod myš

Reklamní podložka pod myš je vyrobena ze peciálního materiálu, ne kterém můžete myší plynule pohybovat. Reklamní podložka pod myš tohoto druhu se nešpiní a lze ji využít jakopropagační předmět.

Referenca: PAAF-120303

Osvěžovač do auta s logem

Osvěžovač do auta může být s logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta s lgoem je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta s lgoem lze využít v kanceláři nebo doma.

Referenca: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Referenca: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Referenca: GS-FK015

Plovoucí přívěsky od výrobce

Jsme výrobce pro reklamní předmět plovoucí přívěsky, který pro Vás na zakázku vyrobíme v barvách, velikostech, tvarech a s potiskem dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky od výrobce za nejlepší ceny. 

Referenca: GS-STICKER-007

Vinylové nálepky na zakázku

Naše samolepící vinylové nálepky jsou vodotěsné a jsou vyrobeny z vinylu nejvyšší kvality.Vinylové nálepky nalepíte jednoduše na jakýkoli čistý a hladký povrch, kde vydrží až 7 let.

Referenca: GS-CHOC-013

Dárkový čokoládový text na zakázku

Dárkový čokoládový text může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Dárkový čokoládový text na zakázku může být umístěn v potištěné papírové nebo dřevěné krabičce. Dárkový čokoládový text na zakázku dle Vašeho zadání jako luxusní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky.