Silikonový přívěsek na klíče s logem

Silikonový přívěsek na klíče s logem

GS-SILP-005
Rating 

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme. S našimi silikonovými přívěsky na klíče sklidíte při reklamní kampani zaručeně úspěch.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-SILP-005
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Silikonový přívěsek na klíče s logem

Silikonový přívěsek na klíče s logem

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Reference: GS-LLP-005

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

Reference: car-air-freshener-011

Osvěžovač vzduchu na zakázku

Náš osvěžovač vzduchu na zakázku provoní vaše auto nebo byt na dlouhou dobu. Kromě toho, že krásně voní, se naše osvěžovače vzduchu na zakázku dají se použít i jako dekorativní předměty.

Reference: GS-DM007

Velké promo rohože s brandingem

Díky velké promo rohoži s brandingem můžete mít i Vy originální práh. Tento typ velké promo rohože s brandingem umožňuje navolit přesné parametry a vyrobit ji přesně dle Vašeho zadání. Velké promo rohože budou skvělou vizitkou Vaší společnosti.

Reference: GS-MAGST-006

3D magnetky na lednici s potiskem

Tyto 3D magnetky na lednici s potiskem jsou vyrobeny z polyresinu. Magnetky s potiskem na lednici jsou 3D a jsou velice populární jako suvenýry v cestovním ruchu. Reklamní magnetky na lednici z polyresinu zná a má doma snad každý.

Reference: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Reference: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Reference: hour_glass_012

Přesýpací hodiny na míru

Přesýpací hodiny na míru vám vyrobíme v jakémkoli tvaru a barevném provedení. S našimi přesýpacími hodinami na míru budete mít u svých zákazníků zaručeně úspěch.

Reference: GS-CHOC-013

Dárkový čokoládový text na zakázku

Dárkový čokoládový text může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Dárkový čokoládový text na zakázku může být umístěn v potištěné papírové nebo dřevěné krabičce. Dárkový čokoládový text na zakázku dle Vašeho zadání jako luxusní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky.

Reference: GS-STICKER-004

Nálepky na zakázku

Nálepky na zakázku s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem jsou osvědčenou formou reklamy. Nálepky na zakázku dodáme za výhodné ceny. Naše nálepky na zakázku drží na všech běžných materiálech a jsou odolné. Ceny za nálepky na zakázku jsou dle velikosti.

Reference: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Reference: GS-FK006

Propagační EVA klíčenky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme propagační EVA klíčenky na zakázku v jakékoliv barvě a velikost, jakémkoliv tvaru a opatříme potiskem loga či sloganem Vaší firmy. Propagační EVA klíčenky na zakázku jsou perfektní a originální reklamní předmět.