Silikonový přívěsek na klíče s logem

Silikonový přívěsek na klíče s logem

GS-SILP-005
Értékelés 

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme. S našimi silikonovými přívěsky na klíče sklidíte při reklamní kampani zaručeně úspěch.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-SILP-005
1000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Silikonový přívěsek na klíče s logem

Silikonový přívěsek na klíče s logem

Vedle silikonových náramků je silikonový přívěsek na klíče dalším velmi populárním reklamním předmětem. Logo vám na tento silikonový přívěsek na klíče vyrazíme, vyryjeme nebo vytiskneme.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: PAAF-120307

Reklamní vůně do auta

Reklamní vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vůně do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vůně do auta je také velmi lehká. Reklamní vůně do auta využijete také doma či v kanceláři.

Cikkszám: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.

Cikkszám: GS-HP 008

Reklamní nahřívací polštářky srdce

Reklamní nahřívací polštářky ve tvaru srdce si můžete nechat potisknout logem firmy, kontaktnimi informacemi nebo jinou grafikou. Nahřívací polštářky ve tvaru srdce budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Reklamní nahřívací polštářky srdce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Cikkszám: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Cikkszám: GS-CHOC-017

Reklamní čokoládové cihličky s potiskem

Reklamní čokoládové cihličky s potiskem na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Reklamní čokoládové cihličky v krabičce s potiskem nebo ražbou například logem, značkou nebo sloganem. Reklamní čokoládové pralinky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a...

Cikkszám: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Cikkszám: GS-IP 005

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

Cikkszám: odz03pse

Odznáčky na zakázku

Vyzkoušejte odznáčky na zakázku pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky na zakázku jsou vyrobené ze stříbra a jsou částečně pozlacené. Na zakázku dodáme odznáčky na zakázku podle vašich představ za výhodné ceny.

Cikkszám: GS-DM002

Firemní rohože na zakázku z PVC

Firemní rohože na zakázku z PVC je možné vyrobit přesně ve tvaru, barvě a velikosti, které Vám vyhovují. Tyto firemní rohože na zakázku z PVC velice dobře čistí obuv a zároveň dobře vypadají. Tyto firemní rohože na zakázku přivítají návštěvu za Vás.

Cikkszám: GS-SL005

Svítící propagační tkaničky do bot

Originální reklamní předmět svítící propagační tkaničky do bot k propagaci Vaší značky, produktu. Svítící propagační tkaničky do bot jsou chodící reklamou a Vaše logo či značky budou viditelné i ve tmě. Svítící propagační tkaničky do bot jako dárek pro Vaše zákazníky ale i obchodní partnery.