Pero s flash diskem

Pero s flash diskem

USB_flash_drive_038
Ocjena 

Pero s flash diskem má stylový design, díky unikátní kombinaci průhledného těla se stříbrným flash diskem je ideální jako reklamní dárek. Toto pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Pero s flash diskem má stylový design, díky unikátní kombinaci průhledného těla se stříbrným flash diskem je ideální jako reklamní dárek. Toto pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Detalji proizvoda
USB_flash_drive_038
100
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Pero s flash diskem

Pero s flash diskem

Pero s flash diskem má stylový design, díky unikátní kombinaci průhledného těla se stříbrným flash diskem je ideální jako reklamní dárek. Toto pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_015

Kožený USB flash disk

Kožený USB flash disk je účinným a vhodným reklamním dárkem. Logo může být natištěno na USB disk i na kožené pouzdro. Kožené USB flash disky patří mezi nejoblíbenější reklamní předměty tohoto typu. Tento kožený USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: flsh05

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Referenca: USB_flash_drive_027

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem s gumovým uchopením v černé barvě nechá dokonale vyniknout Vaše logo. Toto kovové pero s USB flash diskem dodáváme v kapacitách 128MB, 256MB, 512MB, 1GB a 2GB. Toto kovové USB pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: flsh06

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Referenca: USB_flash_drive_020

Kapesní nůž s USB flash diskem

Tento kapesní nůž s USB flash diskem patří mezi originální a velmi žádané reklamní předměty. Tato sada kapesního nože s USB flash diskem obsahuje šroubovák, nůžky, nůž a USB flash disk. Kapesní nůž s USB flash diskem má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Referenca: USB_flash_drive_039

Kuličkové pero s USB diskem

Kuličkové pero s USB diskem je praktickou kombinací stylového pera a paměťového disku. Tato kuličková pera jsou v černostříbrném provedení s USB diskem v horní části. Ideální k potištění Vaším logem či reklamním textem. Naše kuličková pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: flsh09

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Referenca: USB_flash_drive_003

Reklamní USB flash disky

Na těchto reklamních flash discích v jednoduchých barvách se bude velice dobře vyjímat vaše logo. Tyto reklamní flash disky jsou vyrobeny z kvalitního plastu v kombinaci s kovem a poskytují ideální řešení pro ukládání Vašich dat. Tyto reklamní flash disky s 1GB pamětí patří mezi nejprodávanější reklamní předměty.

Referenca: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Referenca: USB_flash_drive_026

USB pera z nerez oceli

USB pera z nerez oceli jsou ideálním nástrojem pro uložení Vašich dat a jejich přenos. Tato USB pera z kvalitní nerezové oceli mohou obsahovat důležité a potřebné informace o Vaší společnosti, které jednoduše předáte Vašim zákazníkům. Tato USB pera z nerez oceli mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_042

Kulaté USB flash disky

Tyto kulaté USB flash disky patří k nejoblíbenějším reklamním předmětům. Díky jasným barvám a atraktivnímu tvaru si Vaši zákazníci tyto kulaté USB flash disky s Vaším firemním logem určitě oblíbí. Naše kulaté USB flash disky mají 1GB paměť a jsou velmi účinným nástrojem pro rozšíření povědomí o Vaší značce.

Referenca: USB_flash_drive_033

Pero s USB flash diskem

Pero s USB flash diskem je multifunkční předmět kombinující pero, USB disk, laserové ukazovátko a kroužek na klíče. Toto pero s USB flash diskem můžete použít i pro ovládání PowerPoint prezentace. Toto stylové pero s USB flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_072

USB flash disk 2G

USB flash disky 2G jsou ideálním pomocníkem do kanceláře, jako dárek pro Vaše klienty či zaměstnance na cestách. Tyto plastové USB flash disky rádi opatříme Vaším logem či jiným reklamním textem. Umožněn výběr z několika různých velikostí (kapacit) a různých barev.

Referenca: USB_flash_drive_070

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk z kvalitního plastu v jednoduchém designu pro zvýraznění viditelnosti Vaší značky. Tento reklamní USB flash disk dodáme v různých kapacitách dle Vašich požadavků. Naše reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.