Flash náramek

Flash náramek

flsh09
Ocjena 

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Detalji proizvoda
flsh09
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Flash náramek

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: USB_flash_drive_050

USB flash disk ve tvaru punčochy

USB flash disk ve tvaru punčochy je originálního vzhledu a příjemných barev. Věnujte tento originální dárek Vašim přátelům, dětem či zákazníkům v období Vánoc. Rádi Vám připravíme nabídku na tyto USB flash disky ve tvaru punčochy. USB flash disk ve tvaru punčochy má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Referenca: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.

Referenca: card-shape-usb-02

USB flash disk ve tvaru kreditní karty

Tento unikátní USB flash disk ve tvaru kreditní karty je velice populární pro reklamní účely, protože mimo jiné umožňuje plnobarevný potisk jak z jedné tak i z obou stran. Tento USB flash disk ve tvaru kreditní karty je ideálním dárkem pro různé příležitosti, jako jsou např. veletrhy či konference. Náš USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_035

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se stylovým designem jsou ideální pro reklamní účely. Buďte moderní a nabídněte svým klientům skvělý reklamní dárek ve formě USB pera s firemním potiskem. Vyberte si požadovanou kapacitu, barvu a logo, o ostatní se postaráme my. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_048

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk je jedinečné zařízení pro uložení Vašich souborů, hudby či jiných důležitých dat. Tyto plastové USB flash disky opatříme logem dle Vašich požadavků. Vyberte si z kapacit od 128MB až po 16GB. Tento plastový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Referenca: USB_flash_drive_057

USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky

Tento USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s originálním designem je ideálním narozeninovým či reklamním dárkem. Máte-li zájem objednat si tento výjimečný USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s 1GB pamětí, neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: USB_flash_drive_046

Plastový USB flash disk

Tento oválný plastový flash disk kompaktního tvaru a pestrých barev je ideálním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Díky otvoru na vrchní části můžete tento plastový flash disk použít i jako přívěsek na klíče. Náš plastový flash disk s 1GB pamětí jistě potěší Vaše zákazníky či přátele.

Referenca: USB_flash_drive_018

Reklamní USB flash disk

Tyto reklamní USB flash disky mají jednoduchý design, vysokou odolnost a dostatečně velkou plochu pro umístění Vašeho loga. Kovový řetízek umožňuje pohodlné zavěšení. Tyto reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_016

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_034

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_036

Pero s USB flash diskem

Pero s USB flash diskem je elegantní kuličkové pero s USB flash diskem uprostřed. Toto pero s USB flash diskem Vám nabízí pohodlí a spolehlivost při ukládání Vašich dat. Toto pero s USB flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_066

USB flash disk ve tvaru Coca Coly

USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve je ideální jako dárkový nebo reklamní předmět. Tento stylový flash disk ve tvaru lahve se světoznámým nápojem potiskneme Vaším logem a vytvoříme tak praktický dárek, který budou Vaši zákazníci používat často a velmi rádi. Tento USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve má 1GB paměť a kompaktní velikost.