Flash náramek

Flash náramek

flsh09
Rating 

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Product Details
flsh09
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Flash náramek

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: USB_flash_drive_049

USB flash disk ve tvaru lahve vína

Tento USB flash disk ve tvaru lahve vína bude zaručeně originálním dárkem pro Vaše zákazníky. Tyto USB flash disky opatříme reklamním potiskem dle Vašeho přání. USB flash disk ve tvaru lahve vína má kompaktní velikost a paměť 1GB. Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash...

Reference: USB_flash_drive_045

USB flash disk ve tvaru srdce

Velice originální USB flash disk ve tvaru srdce s vysokou přenosovou rychlostí a hladkým povrchem Vás zcela nadchne. Tento stylový USB flash disk ve tvaru srdce můžete použít jako přívěšek na krk či na klíče. Věnujte tento roztomilý USB flash disk ve tvaru srdce s 1GB pamětí svým blízkým.

Reference: USB_flash_drive_011

Kožený USB flash disk

Kožené USB flash disky v klasickém provedení mají úzký tvar a stylový design. Na povrchu těchto kožených USB flash disků se bude vyjímat logo Vaší společnosti. Garantujeme vysokou kvalitu našich kožených USB flash disků. Kožené USB flash disky s pamětí 1GB a v kompaktní velikosti mohou být vyrobeny dle Vašich specifikací.

Reference: USB_flash_drive_039

Kuličkové pero s USB diskem

Kuličkové pero s USB diskem je praktickou kombinací stylového pera a paměťového disku. Tato kuličková pera jsou v černostříbrném provedení s USB diskem v horní části. Ideální k potištění Vaším logem či reklamním textem. Naše kuličková pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.

Reference: USB_flash_drive_020

Kapesní nůž s USB flash diskem

Tento kapesní nůž s USB flash diskem patří mezi originální a velmi žádané reklamní předměty. Tato sada kapesního nože s USB flash diskem obsahuje šroubovák, nůžky, nůž a USB flash disk. Kapesní nůž s USB flash diskem má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Reference: USB_flash_drive_071

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_056

USB flash disk s logem

Tyto USB flash disky můžeme označit Vaším logem, zároveň však do nich můžeme nakopírovat Vaše data a Vaši zákazníci si je snadno zobrazí. Tyto USB flash disky mají dostatek prostoru pro potištění Vaším logem. USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_044

USB flash disk ve tvaru fotbalového míče

Tento USB flash disk ve tvaru fotbalového míče je efektivní reklamní dárek pro všechny milovníky sportu. Dle Vašich požadavků umístíme Vaše logo či reklamní text na povrch těchto originálních USB flash disků. Objednejte si naše stylové USB flash disky ve tvaru fotbalového míče s 1GB pamětí za velmi příznivé ceny!

Reference: USB_flash_drive_065

Barevné USB flash disky

Tyto barevné USB flash disky Vám umožní pohodlné uchování Vašich dat. Naše USB flash disky jsou dostupné v modré nebo červené barvě. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_043

USB flash disky ve tvaru pilulky

USB flash disky ve tvaru pilulky mají žertovný design a autentický tvar. Jsou ideální pro reklamní účely farmaceutických společností. Tyto USB flash disky ve tvaru pilulky jsou dokonalým nástrojem pro zvýšení povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky ve tvaru pilulky mají 1GB paměť.

Reference: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_027

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem s gumovým uchopením v černé barvě nechá dokonale vyniknout Vaše logo. Toto kovové pero s USB flash diskem dodáváme v kapacitách 128MB, 256MB, 512MB, 1GB a 2GB. Toto kovové USB pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.