Flash náramek

Flash náramek

flsh09
Bewertung 

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Artikeldetails
flsh09
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Flash náramek

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_035

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se stylovým designem jsou ideální pro reklamní účely. Buďte moderní a nabídněte svým klientům skvělý reklamní dárek ve formě USB pera s firemním potiskem. Vyberte si požadovanou kapacitu, barvu a logo, o ostatní se postaráme my. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_047

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk ve veselých barvách je ideálním reklamním dárkem díky své nízké ceně a vysoké kvalitě. Nabízíme plastové USB flash disky na zakázku přesně podle Vašich představ. Tyto plastové USB flash disky s 1GB pamětí jsou tou správnou volbou.

Artikel-Nr.: card-shape-usb-02

USB flash disk ve tvaru kreditní karty

Tento unikátní USB flash disk ve tvaru kreditní karty je velice populární pro reklamní účely, protože mimo jiné umožňuje plnobarevný potisk jak z jedné tak i z obou stran. Tento USB flash disk ve tvaru kreditní karty je ideálním dárkem pro různé příležitosti, jako jsou např. veletrhy či konference. Náš USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: udisk00001

Kožený USB flash disk

Tento kožený USB flash disk je často využíván jako exkluzivní reklamní předmět. Tento kožený USB flash disk je vyroben z materiálů vynikajících vlastností a odolností. Kožené pouzdro působí velmi elegantně. Tento kožený USB flash disk je vhodný jako dárek pro Vaše přátelé či obchodní partnery. Má kapacitu 1GB, ale na přání dodáme i s vyšší kapacitou.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_042

Kulaté USB flash disky

Tyto kulaté USB flash disky patří k nejoblíbenějším reklamním předmětům. Díky jasným barvám a atraktivnímu tvaru si Vaši zákazníci tyto kulaté USB flash disky s Vaším firemním logem určitě oblíbí. Naše kulaté USB flash disky mají 1GB paměť a jsou velmi účinným nástrojem pro rozšíření povědomí o Vaší značce.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_011

Kožený USB flash disk

Kožené USB flash disky v klasickém provedení mají úzký tvar a stylový design. Na povrchu těchto kožených USB flash disků se bude vyjímat logo Vaší společnosti. Garantujeme vysokou kvalitu našich kožených USB flash disků. Kožené USB flash disky s pamětí 1GB a v kompaktní velikosti mohou být vyrobeny dle Vašich specifikací.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_053

Stříbrný USB flash disk

Stříbrný USB flash disk kompaktního tvaru a moderního designu je ideálním pomocníkem do Vaší kanceláře. Tento stříbrný USB flash disk s 1GB pamětí je spolehlivý a kvalitní a umožní Vám mít svá důležitá data vždy při sobě.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_040

Pero/USB flash disk 2v1

Pero/USB flash disk 2v1 je ideální k potištění Vaším logem. Nabízíme výběr z různých barev a kapacit. Garantujeme vysokou kvalitu těchto per/USB flash disků 2v1. Naše 2v1 pera/USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_016

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: flsh07

Paměťové karty

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.