Flash náramek

Flash náramek

flsh09
Rating 

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Tehnične lastnosti
flsh09
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Flash náramek

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: USB_flash_drive_023

Coca Cola USB flash disk

Coca Cola USB flash disk je originální reklamní předmět. Tento Coca Cola USB flash disk rádi potiskneme Vaším logem či reklamním textem. USB flash disk má kompaktní velikost a paměť o velikosti 1GB.   Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny,...

Referenca: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_030

Praktické USB flash disky jako propisky

Tyto praktické USB flash disky jako propisky jsou ideálním dárkem pro Vaše přátele nebo obchodní partnery. Tyto praktické USB flash disky jsou originální kombinací kamery, USB, pera, laserového paprsku a DVD rekordéru. Tyto kvalitní USB flash disky jako propisky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.

Referenca: USB_flash_drive_031

Reklamní USB pera

Tato reklamní USB pera kompaktního tvaru umožňují snadný a pohodlný přenos Vašich dat. Tato reklamní USB pera jsou zároveň skvělým nástrojem pro prezentaci Vašeho loga či značky. Tato reklamní USB pera mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_011

Kožený USB flash disk

Kožené USB flash disky v klasickém provedení mají úzký tvar a stylový design. Na povrchu těchto kožených USB flash disků se bude vyjímat logo Vaší společnosti. Garantujeme vysokou kvalitu našich kožených USB flash disků. Kožené USB flash disky s pamětí 1GB a v kompaktní velikosti mohou být vyrobeny dle Vašich specifikací.

Referenca: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Referenca: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_016

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_014

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled a odolnost. Nabízíme kožené USB flash disky pro reklamní účely. Umožňujeme výběr jiné barvy koženého pouzdra. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_063

Voděodolné USB flash disky

Tyto super tenké voděodolné USB flash disky jsou velmi oblíbené pro pohodlnost užívání. Tyto voděodolné flash disky mají plastový kryt v různých barvách - výběr záleží pouze na Vás. Tyto USB flash disky patří mezi vyhledávané a populární zejména díky své voděodolnosti. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_032

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem je stylový a originální reklamní předmět. Tato kovová pera s USB flash diskem jsou k dispozici v různých provedeních pro různá použití: pero, USB, laserový paprsek a LED světlo. Kovová pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_027

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem s gumovým uchopením v černé barvě nechá dokonale vyniknout Vaše logo. Toto kovové pero s USB flash diskem dodáváme v kapacitách 128MB, 256MB, 512MB, 1GB a 2GB. Toto kovové USB pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_025

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.