Flash náramek

Flash náramek

flsh09
Rating 

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Detalii ale produsului
flsh09
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Flash náramek

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: USB_flash_drive_066

USB flash disk ve tvaru Coca Coly

USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve je ideální jako dárkový nebo reklamní předmět. Tento stylový flash disk ve tvaru lahve se světoznámým nápojem potiskneme Vaším logem a vytvoříme tak praktický dárek, který budou Vaši zákazníci používat často a velmi rádi. Tento USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_062

Originální flash disk ve tvaru klíče

Tento originální flash disk ve tvaru klíče v černo-červeném provedení nechá dokonale vyniknout Vašemu logu nebo reklamnímu textu. Tento originální flash disk ve tvaru klíče bude patřit k nejoblíbenějším reklamním dárkům. Náš flash disk ve tvaru klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_027

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem s gumovým uchopením v černé barvě nechá dokonale vyniknout Vaše logo. Toto kovové pero s USB flash diskem dodáváme v kapacitách 128MB, 256MB, 512MB, 1GB a 2GB. Toto kovové USB pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_072

USB flash disk 2G

USB flash disky 2G jsou ideálním pomocníkem do kanceláře, jako dárek pro Vaše klienty či zaměstnance na cestách. Tyto plastové USB flash disky rádi opatříme Vaším logem či jiným reklamním textem. Umožněn výběr z několika různých velikostí (kapacit) a různých barev.

Referinta: USB_flash_drive_011

Kožený USB flash disk

Kožené USB flash disky v klasickém provedení mají úzký tvar a stylový design. Na povrchu těchto kožených USB flash disků se bude vyjímat logo Vaší společnosti. Garantujeme vysokou kvalitu našich kožených USB flash disků. Kožené USB flash disky s pamětí 1GB a v kompaktní velikosti mohou být vyrobeny dle Vašich specifikací.

Referinta: USB_flash_drive_026

USB pera z nerez oceli

USB pera z nerez oceli jsou ideálním nástrojem pro uložení Vašich dat a jejich přenos. Tato USB pera z kvalitní nerezové oceli mohou obsahovat důležité a potřebné informace o Vaší společnosti, které jednoduše předáte Vašim zákazníkům. Tato USB pera z nerez oceli mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_061

Plastové USB flash disky

Plastové USB flash disky Vám umožní mít své oblíbené a důležité soubory vždy při sobě. Tyto plastové USB flash disky označíme logem dle Vašeho přání. Naše plastové USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_038

Pero s flash diskem

Pero s flash diskem má stylový design, díky unikátní kombinaci průhledného těla se stříbrným flash diskem je ideální jako reklamní dárek. Toto pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.

Referinta: USB_flash_drive_044

USB flash disk ve tvaru fotbalového míče

Tento USB flash disk ve tvaru fotbalového míče je efektivní reklamní dárek pro všechny milovníky sportu. Dle Vašich požadavků umístíme Vaše logo či reklamní text na povrch těchto originálních USB flash disků. Objednejte si naše stylové USB flash disky ve tvaru fotbalového míče s 1GB pamětí za velmi příznivé ceny!

Referinta: USB_flash_drive_006

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je kvalitní předmět určený k propagaci Vaší značky. Dostatek místa pro Vaše logo či slogan. Barevný vnější obal tohoto reklamního USB flash disku slouží jako ochrana. Nabízíme široký výběr barev dle Vašich požadavků.

Referinta: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.