Flash disk

Flash disk

flsh08
Rating 

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Detalii ale produsului
flsh08
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Flash disk

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: USB_flash_drive_040

Pero/USB flash disk 2v1

Pero/USB flash disk 2v1 je ideální k potištění Vaším logem. Nabízíme výběr z různých barev a kapacit. Garantujeme vysokou kvalitu těchto per/USB flash disků 2v1. Naše 2v1 pera/USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_061

Plastové USB flash disky

Plastové USB flash disky Vám umožní mít své oblíbené a důležité soubory vždy při sobě. Tyto plastové USB flash disky označíme logem dle Vašeho přání. Naše plastové USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_014

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled a odolnost. Nabízíme kožené USB flash disky pro reklamní účely. Umožňujeme výběr jiné barvy koženého pouzdra. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_030

Praktické USB flash disky jako propisky

Tyto praktické USB flash disky jako propisky jsou ideálním dárkem pro Vaše přátele nebo obchodní partnery. Tyto praktické USB flash disky jsou originální kombinací kamery, USB, pera, laserového paprsku a DVD rekordéru. Tyto kvalitní USB flash disky jako propisky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Referinta: usb-pen-drive-001

Kovové pero s USB flash diskem

Naše pera s USB flash diskem jsou vyrobena z kvalitní slitiny. Tato pera s USB flash diskem jsou vhodná k prezentaci Vašeho loga. Stačí pouze odstranit vrchní část pera, pod kterou se skrývá disk s 1GB pamětí. Toto pero s USB flash diskem Vám rádi potiskneme libovolným logem či textem.

Referinta: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Referinta: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_041

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se skládají z USB paměťového disku zasazeného do elegantního kuličkového pera. Jedná se o velmi moderní reklamní předmět. Tato pera s USB flash diskem s Vaším firemním logem bezpochyby skvěle zaujmou Vaše potenciální i stávající zákazníky. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a jsou velmi praktickým dárkem.

Referinta: USB_flash_drive_047

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk ve veselých barvách je ideálním reklamním dárkem díky své nízké ceně a vysoké kvalitě. Nabízíme plastové USB flash disky na zakázku přesně podle Vašich představ. Tyto plastové USB flash disky s 1GB pamětí jsou tou správnou volbou.

Referinta: USB_flash_drive_055

Silikonový flash disk na zápěstí

Tento silikonový flash disk na zápěstí necháme potisknout Vaším firemním logem. Nechte Vaše zákazníky šířit povědomí o Vaší značce pomocí těchto originálních silikonových flash disků na zápěstí. Umožněn výběr z několika různých velikostí a barev. Silikonový flash disk na zápěstí má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Referinta: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.