Flash disk

Flash disk

flsh08
Rating 

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Product Details
flsh08
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Flash disk

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: USB_flash_drive_039

Kuličkové pero s USB diskem

Kuličkové pero s USB diskem je praktickou kombinací stylového pera a paměťového disku. Tato kuličková pera jsou v černostříbrném provedení s USB diskem v horní části. Ideální k potištění Vaším logem či reklamním textem. Naše kuličková pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: usb-pen-drive-001

Kovové pero s USB flash diskem

Naše pera s USB flash diskem jsou vyrobena z kvalitní slitiny. Tato pera s USB flash diskem jsou vhodná k prezentaci Vašeho loga. Stačí pouze odstranit vrchní část pera, pod kterou se skrývá disk s 1GB pamětí. Toto pero s USB flash diskem Vám rádi potiskneme libovolným logem či textem.

Reference: USB_flash_drive_052

USB flash disk

USB flash disk je velmi oblíbeným produktem, který může být použit jako dárek při příležitosti narozenin či reklamních a promo akcí. Design a materiál těchto USB flash disků s kresleným motivem může být upraven dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky mají 1GB paměť, ale na požádání dodáme i ve vyšších kapacitách.

Reference: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_020

Kapesní nůž s USB flash diskem

Tento kapesní nůž s USB flash diskem patří mezi originální a velmi žádané reklamní předměty. Tato sada kapesního nože s USB flash diskem obsahuje šroubovák, nůžky, nůž a USB flash disk. Kapesní nůž s USB flash diskem má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Reference: USB_flash_drive_053

Stříbrný USB flash disk

Stříbrný USB flash disk kompaktního tvaru a moderního designu je ideálním pomocníkem do Vaší kanceláře. Tento stříbrný USB flash disk s 1GB pamětí je spolehlivý a kvalitní a umožní Vám mít svá důležitá data vždy při sobě.

Reference: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Reference: USB_flash_drive_062

Originální flash disk ve tvaru klíče

Tento originální flash disk ve tvaru klíče v černo-červeném provedení nechá dokonale vyniknout Vašemu logu nebo reklamnímu textu. Tento originální flash disk ve tvaru klíče bude patřit k nejoblíbenějším reklamním dárkům. Náš flash disk ve tvaru klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_066

USB flash disk ve tvaru Coca Coly

USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve je ideální jako dárkový nebo reklamní předmět. Tento stylový flash disk ve tvaru lahve se světoznámým nápojem potiskneme Vaším logem a vytvoříme tak praktický dárek, který budou Vaši zákazníci používat často a velmi rádi. Tento USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_035

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se stylovým designem jsou ideální pro reklamní účely. Buďte moderní a nabídněte svým klientům skvělý reklamní dárek ve formě USB pera s firemním potiskem. Vyberte si požadovanou kapacitu, barvu a logo, o ostatní se postaráme my. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.

Reference: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_056

USB flash disk s logem

Tyto USB flash disky můžeme označit Vaším logem, zároveň však do nich můžeme nakopírovat Vaše data a Vaši zákazníci si je snadno zobrazí. Tyto USB flash disky mají dostatek prostoru pro potištění Vaším logem. USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Reference: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.