Flash disk

Flash disk

flsh08
Értékelés 

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Termék részletei
flsh08
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Flash disk

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Cikkszám: USB_flash_drive_034

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.

Cikkszám: USB_flash_drive_022

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_003

Reklamní USB flash disky

Na těchto reklamních flash discích v jednoduchých barvách se bude velice dobře vyjímat vaše logo. Tyto reklamní flash disky jsou vyrobeny z kvalitního plastu v kombinaci s kovem a poskytují ideální řešení pro ukládání Vašich dat. Tyto reklamní flash disky s 1GB pamětí patří mezi nejprodávanější reklamní předměty.

Cikkszám: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.

Cikkszám: USB_flash_drive_030

Praktické USB flash disky jako propisky

Tyto praktické USB flash disky jako propisky jsou ideálním dárkem pro Vaše přátele nebo obchodní partnery. Tyto praktické USB flash disky jsou originální kombinací kamery, USB, pera, laserového paprsku a DVD rekordéru. Tyto kvalitní USB flash disky jako propisky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_070

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk z kvalitního plastu v jednoduchém designu pro zvýraznění viditelnosti Vaší značky. Tento reklamní USB flash disk dodáme v různých kapacitách dle Vašich požadavků. Naše reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_065

Barevné USB flash disky

Tyto barevné USB flash disky Vám umožní pohodlné uchování Vašich dat. Naše USB flash disky jsou dostupné v modré nebo červené barvě. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Cikkszám: USB_flash_drive_035

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se stylovým designem jsou ideální pro reklamní účely. Buďte moderní a nabídněte svým klientům skvělý reklamní dárek ve formě USB pera s firemním potiskem. Vyberte si požadovanou kapacitu, barvu a logo, o ostatní se postaráme my. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_050

USB flash disk ve tvaru punčochy

USB flash disk ve tvaru punčochy je originálního vzhledu a příjemných barev. Věnujte tento originální dárek Vašim přátelům, dětem či zákazníkům v období Vánoc. Rádi Vám připravíme nabídku na tyto USB flash disky ve tvaru punčochy. USB flash disk ve tvaru punčochy má kompaktní velikost a 1GB paměť.