Flash disk

Flash disk

flsh08
Bewertung 

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Artikeldetails
flsh08
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Flash disk

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_026

USB pera z nerez oceli

USB pera z nerez oceli jsou ideálním nástrojem pro uložení Vašich dat a jejich přenos. Tato USB pera z kvalitní nerezové oceli mohou obsahovat důležité a potřebné informace o Vaší společnosti, které jednoduše předáte Vašim zákazníkům. Tato USB pera z nerez oceli mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_044

USB flash disk ve tvaru fotbalového míče

Tento USB flash disk ve tvaru fotbalového míče je efektivní reklamní dárek pro všechny milovníky sportu. Dle Vašich požadavků umístíme Vaše logo či reklamní text na povrch těchto originálních USB flash disků. Objednejte si naše stylové USB flash disky ve tvaru fotbalového míče s 1GB pamětí za velmi příznivé ceny!

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_076

Diamantové USB flash disky

Tyto luxusní diamantové USB flash disky dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních diamantových USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto diamantové USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a)...

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_042

Kulaté USB flash disky

Tyto kulaté USB flash disky patří k nejoblíbenějším reklamním předmětům. Díky jasným barvám a atraktivnímu tvaru si Vaši zákazníci tyto kulaté USB flash disky s Vaším firemním logem určitě oblíbí. Naše kulaté USB flash disky mají 1GB paměť a jsou velmi účinným nástrojem pro rozšíření povědomí o Vaší značce.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_060

USB flash disk obdélníkového tvaru

USB flash disky obdélníkového tvaru s transparentním krytem jsou kvalitní a módně zpracované flash disky s výběrem z několika barev. Otvor v horním rohu tohoto obdélníkového flash disku umožňuje provlečení řetízku na klíče. Tento USB flash disk obdélníkového tvaru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_055

Silikonový flash disk na zápěstí

Tento silikonový flash disk na zápěstí necháme potisknout Vaším firemním logem. Nechte Vaše zákazníky šířit povědomí o Vaší značce pomocí těchto originálních silikonových flash disků na zápěstí. Umožněn výběr z několika různých velikostí a barev. Silikonový flash disk na zápěstí má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_025

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_073

USB flash disky zlaté barvy

USB flash disky zlaté barvy s hladkým, lesklým povrchem jsou lehké a odolné. Tyto USB flash disky zlaté barvy představují velmi pohodlný a efektivní způsob pro uložení Vašich dat. Tyto flash disky můžeme dodat v různých kapacitách paměti a označit libovolným logem dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky zlaté barvy mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_046

Plastový USB flash disk

Tento oválný plastový flash disk kompaktního tvaru a pestrých barev je ideálním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Díky otvoru na vrchní části můžete tento plastový flash disk použít i jako přívěsek na klíče. Náš plastový flash disk s 1GB pamětí jistě potěší Vaše zákazníky či přátele.

Artikel-Nr.: flsh06

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.